Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

New heritage header

NEW HERITAGE; Nieuwe collectie Westwing

NEW HERITAGE

‘Heritage verbindt ons met emoties. Met deze collectie willen we de elegantie van tijdloze stukken samenbrengen met een nieuwe en frisse look. Met opvallende patronen en levendige elementen die in elk huis een statement kunnen maken, willen we interieurs bouwen die verhalen vertellen.’

Ale Tobler, Westwing Creative Director Private Label

New heritage

New heritage

De onberispelijke grandeur van de klassieke New Heritage stijl in mode, interieur en architectuur wordt in een nieuw ‘Westwing’ jasje gestoken. De trend behoudt het nostalgische gevoel, maar wordt nu gecombineerd met een moderne coolness. Hoewel de New Heritage collectie nog steeds tijdloze kenmerken heeft, is deze trend fris en heeft het de magie van een nieuw begin. Iets wat we in deze bijzondere tijd zeker kunnen gebruiken.

New heritage

De New Heritage by Westwing Collection omvat een capsule collectie, die moeiteloos past in de moderne wereld. De collectie bestaat onder andere uit interieuraccessoires met opvallende patronen, extravagante fauteuils en klassieke spiegels. Samen met de grootse banken, ruime eettafels en cozy vloerkleden is deze collectie uitermate geschikt om vrienden en familie te verwelkomen. Want niks is fijner dan een fantastisch interieur te kunnen delen met je dierbaren. Uiteraard als het straks weer is toegestaan.

De producten uit de New Heritage by Westwing Collection zijn verkrijgbaar vanaf 19 februari via WestwingNow.

Fotografie en tekst door Westwing

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.