Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Must Watch Header

MUST WATCH: Meekijken met bijzondere bevallingen in een nieuw seizoen van Bevallen met Bobbi!

Must watch! Bobbi Eden is terug in een nieuw seizoen Bevallen met Bobbi waarin ze een aantal bijzondere bevallingen van dichtbij meemaakt. Bobbi is gek op baby’s en kinderen en vindt het een eer om getuige te mogen zijn van de intieme ervaring van het krijgen van een baby. In dit nieuwe seizoen volgt ze weer het hele proces: van de controle gesprekken met verloskundigen en de spannende echo’s tot de eerste weeën en uiteindelijk het gelukzalige moment dat de baby ter wereld komt. Bobbi gaat ook op bezoek bij BN’er moeders die hun persoonlijke verhalen en ervaringen rondom de bevalling en het moederschap delen. Daarnaast gaat ze langs bij ouders uit eerdere seizoenen om te kijken hoe het nu met het jonge gezinnetje gaat. Bevallen met Bobbi is vanaf dinsdag 20 april om 20:30 uur te zien bij TLC.

MUST WATCH: Meekijken met bijzondere bevallingen in een nieuw seizoen van Bevallen met Bobbi!

Bobbi staat niet langs de zijlijn te kijken, maar ondersteunt de aanstaande ouders door enthousiast mee te leven, mee te puffen en te helpen waar nodig. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen volgen we het verhaal van Michelle (29) en Roy (33) die in verwachting zijn van hun derde kindje. Ze hebben al twee dochters en nu is Michelle zwanger van een zoon. Een blije gebeurtenis nadat ze al een aantal miskramen hadden gehad en te horen kregen dat de kans op een zoon genetisch gezien maar 18% was. Michelle is inmiddels 37 weken zwanger en wil graag thuis in bad bevallen. Bobbi mag aanwezig zijn bij dit mooie moment en is er ook om de helpende hand te bieden.  En dat is zeker nodig, want het vullen van bevallingsbad is makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteindelijk moeten er zelfs meerdere waterkokers aan te pas komen en dat allemaal vlak voor het moment suprême!

Must Watch

Bevalling

Zoals veel vrouwen weten, voorloopt niet iedere bevalling voorspoedig. Dit is ook het verhaal van Inge (41) & Chris (48) uit Someren. Zij hebben samen al 3 kinderen en zijn nu in verwachting van hun 4e kindje. Ze hebben al een dochter van 18, 11 en een zoon van 16. Hun 4e kindje is dan ook echt een nakomeling. Het is nog spannend of Chris de bevalling van zijn dochter gaat mee maken. Hij zit in de varkenshouderij en is soms 21 dagen per maand van huis, ze noemen zich dan ook parttime getrouwd. Inge wil graag thuis bevallen maar met 39 weken wordt het duidelijk dat dat niet mogelijk is en dat ze in het ziekenhuis zal moeten bevallen met een infuus en weeënopwekkers. De bevalling loopt niet erg voorspoedig, ze heeft veel pijn en daardoor ook angst voor het persen, maar gelukkig wordt ze goed bij gestaan door haar partner Chris. Helaas kan Bobbi vanwege de Coronamaatregelingen er niet bij zijn. Gelukkig heeft Chris alles kunnen vloggen en kan Bobbi een paar dagen later op kraamvisite bij de kleine Jela om samen de bevalling terug te kijken.

Verloskundigenpraktijk

Ook loopt Bobbi mee in een verloskundigenpraktijk om de zwangerschappen van deze kant te bekijken. Zo is ze bij de 7-weken-echo van een jong stel – een spannend moment, omdat ze dan voor het eerst kijken of er teken van leven is. Ook mag Bobbi meekijken bij een vreugdevolle geslachtsbepalende echo én rijdt ze kraamvisite met verloskundige Evie. Het blijven ontroerende momenten voor zowel de aanstaande ouders als Bobbi om met dit prille leven te mogen kennismaken.

Tot slot gaat Bobbi langs bij Samantha uit het vorige seizoen die als alleenstaande moeder van twee, graag nog een kind wilde en er via een Deense donor zelfs twee kreeg. Bobbi kijkt hoe het nu gaat in het volle huis van Samantha. Met de vrolijke tweeling Jack en Josh en haar andere zoons. Voor veel aanstaande en jonge ouders is Bevallen met Bobbi een gids naar de nieuwe werkelijkheid. Of juist een feest van herkenning en zitten hiervoor gekluisterd aan de buis.

Bevallen met Bobbi is vanaf dinsdag 20 april om 20:30 uur te zien bij TLC en 7 dagen vooruit te kijken op discovery+.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met discovery+

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.