Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Mijn huis; Binnenkijken bij Annarike

Influencer Annarike (31, ruim 81.000 volgers @annarikeroberte) woont met haar vriend Sel en hun zoontje Lavin (1) in Zwolle. In een wit huis met een look and feel als een hotel.

“Mijn dagen beginnen met het allerliefste jongetje, dat vanuit zijn slaapkamer roept: ‘Maaamaa! Maaamaaa!’ We beginnen de ochtend vaak rustig en knus in de woonkamer. Ik steek namelijk elke ochtend kaarsjes aan, ik hou van gezelligheid en warmte in huis. Lavin drinkt een flesje en zelf ontbijt ik met een havermout bowl.

Ik probeer elke morgen en middag een activiteit te bedenken om met Lavin te doen nu we allemaal zo veel thuis zijn. Rond twaalf uur gaat hij een paar uurtjes slapen en heb ik de tijd om wat voor mezelf te doen, vaak maak ik dan foto’s voor samenwerkingen.

We hebben een kantoor aan huis waar mijn vriend en ik beiden kunnen werken aan onze hobby’s en creativiteit. Ik vind het ook heerlijk om lekker te rommelen in huis, het interieur te veranderen en veel thee te drinken op de bank.

Af en toe gaat Lavin een middag naar de oppas of oma, zodat ik kan werken aan mijn eigen merk. Binnenkort wordt dit gelanceerd, dat is zo spannend… En nee, het gaat niet om babykleding! Aan het eind van de dag vind ik het leuk om lekker te koken, samen te eten en wanneer de kleine slaapt gaan wij ook vrij snel naar bed om series te kijken met veel snoep – ik ben een overdreven grote snoepliefhebber – foto’s te bewerken, wat
werk te doen, of lekker te relaxen.”

Fotograaf: Selçuk Güner | met dank aan Westwing

Je vindt het hele artikel in Fabulous Mama 5-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.