Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mijn appartement

Mijn appartement…

Een woning vol origineel, modern design en het is allemaal nog te koop ook! Fabulous mama kreeg een rondleiding door de Amsterdamse modelwoning van MADE.COM en keek haar ogen uit.

Het Amsterdam Apartement van MADE.COM bevindt zich aan Raadhuisstraat 37, hartje hoofdstad. Je bereikt het via de showroom van het merk op de begane grond. Daar is de ‘tweede voordeur’, met daarachter een smalle trap naar de eerste verdieping. Hier is een authentiek Amsterdams appartement van zo’n 113 vierkante meter ingericht door kunstenaars Ziarah en Tisja Janssen, beter bekend als @sistersjanssen. Ziarah en Tisja laten zich inspireren door de jaren 70, cultuur, familie, kunst en met hun visie ‘A colourful future’ gaven ze het appartement voor dit seizoen nieuwe kleuren en richtten ze het in met items uit de collectie van MADE.

De rondleiding begint in de eetkamer…

“De eetkamer is ingericht met donkerrode en bruine tinten, voor dat warme, echte retro gevoel. Centraal in de kamer staat de grote Zaragoza eettafel. Er is plaats voor acht personen, dus alle ruimte om gezellig samen te tafelen. Door zachtere tinten over de kamer te verspreiden, zoals de roomwitte Bobble tafellamp, blijft het toch een bepaalde lichtheid hebben.”

Mijn appartement

Dan gaan we naar de lounge…

“In de aansluitende kamer, de lounge, is gekozen voor paars- en blauwtinten. Het is een plek om onderuitgezakt op de ruime Mathilde bank tot rust te komen. De sfeervolle neonverlichting benadrukt het paars en geeft de kamer een warme, uitnodigende uitstraling.”

En de woonkamer…

“Om de donkere kleuren van de lounge en eetkamer in balans te brengen, zijn de kleuren in de woonkamer – die aan de lounge grenst – wat lichter. In de woonkamer staat de ruime Livienne hoekbank in hazelnootbeige. Een statement bank is altijd goed. Deze is heerlijk om op te zitten, te liggen of onderuitgezakt op te loungen.

 

Je leest meer over Het Amsterdam Appartement van MADE.COM in Fabulous Mama 1-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.