Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Voorjaarstip

Fun in de voorjaarsvakantie

De krokusvakantie staat weer voor de deur. Met deze tips van onze redactie weet jij je mini-me te vermaken tijdens de krokusvakantie.

 

Sprookjeskasteel vlakbij Utrecht

In een kasteel komt de fantasie van je mini-me echt tot leven. Het grootste kasteel van Nederland is kasteel De Haar, vind je vlakbij Utrecht en is sprookjesachtig mooi. Er is altijd wat te doen voor kinderen.

Doe deze voorjaarsvakantie de ontdekkingstocht ‘Typisch adel!’ waardoor ze spelenderwijs van alles leren over de adel. Is je kleintje nog wat te jong hiervoor? Alleen door alle bijzondere kamers lopen is al magisch! Of ga in het prachtige park lekker rennen door het doolhof, hertjes kijken en picknicken in het gras.

Meer info check je op KasteelDeHaar.nl

 

hamburg voorjaar

Lentekriebels in Hamburg

Op nog geen vijf uur rijden van Amsterdam ligt Hamburg. Vergeet brattwurst, vergeet pretzels: Hamburg heeft méér.

Miniatuur treinen, vliegvelden, festivals en meer. Je bezoekt ze allemaal in één dag bij Miniatur Wonderland.
Meer info? Ga immer gerade naar miniatur-wunderland.com.

Maak zelf een reep, koek of dip iets in de chocoladefontein. Het Chocoversum is de walhalla bij uitstek voor alle chocolovers. Meer info: chocoversum.de

Maak een fietstocht langs de stadkust, wandel door de beroemde Speicherstadt (UNESCO werelderfgoedlijst), of huur een sup.

Benieuwd naar meer leuke uitjes in Hamburg voor de familie? Je checkt ze op Hamburg-travel.com.

Broem broem

Met deze 4-in-1 loopfiets zijn de eerste meters zo gezet. Terwijl je kindje zich voorbereid op het fietsen, duw je hem vooruit met de duwstang. Je spruit zit helemaal veilig in de gordel en veiligheidsring en omdat het compact en lichtgewicht is, neem je het supermakkelijk overal mee naartoe. In een handomdraai verander je de driewieler naar een loopfiets. Geschikt voor kids van 1 tot 5 jaar (25kg).
Meer info check je op Topmark.nl

 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.