Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Lady Gaga viert de release van “Love for sale”

Grammy award winnares Lady Gaga viert de release van “Love for sale” album. Met intiem optreden dat exclusief door Westfield virtueel en fysiek naar haar fans wordt gebracht.

Zorg dat je erbij bent

De officiële release van het album vindt plaats op 1 oktober, maar wereldwijd worden fans en shoppers op 30 september al uitgenodigd. Om naar het nieuwe duetten album van Lady Gaga met Tony Bennett te komen luisteren. Het optreden kan online via een ‘Watch Together’ ervaring worden bekeken, waar fans in groepjes van 6 in een privé omgeving van het optreden kunnen genieten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te kunnen luisteren in 1 van de 21 Westfield Fan Zones verdeeld over 12 landen (inclusief Westfield Mall of the Netherlands). Exclusieve toegang tot de op 30 september gestreamde performance is vanaf nu te verkrijgen door registratie via Live.Westfield.com.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.