Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

foto kalender

Herinneringen van het moederschap vastleggen: fotokalenders vol liefde

Hangt er op dit moment al een fotokalender bij jou in huis? Is dat niet het geval, dan is het altijd een goed idee om dit in overweging te nemen. Want naast dat dit een erg praktische investering is, is het ook nog eens een erg leuk decoratief element. Niet zo gek dus dat je daar de sfeer in huis direct mee naar een hoger niveau tilt. En geef je maar al te graag een persoonlijke twist aan het ontwerp van de kalender? Overweeg in dat geval om de kalender voor het moederschap zelf te gaan ontwerpen. 

Een fotokalender kun je erg makkelijk online ontwerpen 

Het beste van alles, is dat het ontwerpen van een kalender niet zo lastig hoeft te zijn. Je kunt dit vandaag de dag namelijk erg eenvoudig en snel online doen. In slechts een paar stappen heb je jouw favoriete foto’s al toegevoegd aan de kalender en ook de keuze voor het lettertype en de grootte van de kalender is helemaal aan jou. Je kunt er daarom zeker van zijn dat het ontwerp van de kalender helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Wat voor soort foto’s laat je het liefste terugkomen in het ontwerp?

Bepaal – voordat je gaat starten met het ontwerpen van de kalender – alvast wat voor soort foto’s je het liefste terug wilt zien. Dit maakt het ontwerpen ervan meteen weer wat makkelijker. Misschien laat je graag foto’s van dierbare familieleden terugkomen op iedere bladzijde, je gaat voor de meest waanzinnige foto’s van een of meerdere reizen of zoekt gezellige foto’s van vrienden uit. Al met al zijn er dus meer dan genoeg opties waar je voor kunt kiezen. Heb je op dit moment al een sterke voorkeur voor de foto’s die je het liefste terug wilt laten komen in het ontwerp van de kalender?

Met een gepersonaliseerde fotokalender ga je geen enkele verjaardag meer vergeten

Heb je eenmaal de kalender bij jou op de deurmat ontvangen? Zoek in dat geval meteen een plek uit in huis waardoor de kalender meteen de aandacht trekt. Zo weet je altijd zeker dat je geen enkele verjaardag of feestdag gaat vergeten. Doordat een fotokalender online in verschillende soorten formaten is te ontwerpen, zijn er voor iedere ruimte in huis meer dan genoeg mogelijkheden. Start je op korte termijn al een keer met het ontwerpen van een fotokalender voor het nieuwe jaar?

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.