Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
etos teaser beeld

Met één klik op de knop gratis op vakantie deze zomer? Zó doe je dat!

Nog geen plannen deze zomer, maar wil je er wel graag op uit? Dan klinkt een gratis vakantie waarschijnlijk als muziek in de oren. Lees snel verder…

Het wordt zonniger, we gaan vaker naar buiten en kunnen er eindelijk weer op uit. We kunnen dan ook niet wachten tot het zomer is en bij Etos pakken ze daarom he-le-maal uit, want ook zij hebben ongelooflijk veel zin in de zomer.

Zo kan je nu niet alleen bij Etos terecht voor je deodorant, zonnebrand of tandpasta… Maar de komende vier weken maak je ook nog eens kans op hele mooie prijzen. Het zijn nu namelijk de Waanzinnige Winweken bij Etos. Bij élke aankoop die je bij Etos doet, zowel in de winkel als online, maak je kans op waanzinnige prijzen. Klinkt dat niet geweldig en heel aantrekkelijk?

Wat zijn de prijzen?

De prijzen zijn echt ongelooflijk. Denk aan onder andere een last minute vakantie van TUI, een elektrische fiets van Stella, nieuwe koffers van Princess of één van de andere toffe prijzen: dagjes weg tot zonnebrandpakketten. Dus race naar Etos of shop op Etos.nl en mis het niet. Wie weet vlieg jij straks gratis naar de zon…

Hoe werkt het?

Ga snel naar www.etos.nl/acties/winweken om te zien welke waanzinnige prijzen er nog meer allemaal te winnen zijn. Het werkt als volgt: elke klant die in deze periode bij Etos een aankoop doet, zowel in de winkel als online, krijgt een voucher met daarop een unieke code die ze kunnen krassen. Geen hoofdprijs gewonnen? Dan heb je in ieder geval een lekkere korting van € 2,50 op je volgende aankoop te pakken. Altijd prijs dus.

Ren dus snel naar één van de winkels van Etos of shop online en doe mee!

Bron en beeld: in samenwerking met Etos

De nieuwste Fabulous Mama 2-2024 is nu verkrijgbaar. Bestel ‘m hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.