Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Foto voor op een geboortekaartje: babyvoetjes

Geboortekaartje kiezen: dit zijn de trends

Het geboortekaartje is misschien wel het belangrijkste kaartje dat je ooit gaat sturen. Je kondigt tenslotte een nieuw leven aan! Bestel dus bij Kaartje2go een gratis proefdruk, zodat je zeker weet dat het er perfect uitziet. Met een luxe papiersoort, gekleurde enveloppen en bijpassende sluitzegels en adresstickers valt jouw kaartje extra op.

Tip: vraag of iemand voor het verzenden nog even alle gegevens checkt. Je zou niet de eerste zijn die door alle emoties de verkeerde geboortedatum op het kaartje heeft staan. ???? Dit zijn de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes:

Geometrisch geboortekaartje

Soms ligt de grootste kracht in eenvoud. Met strategisch gekozen geometrische figuren leg je precies de nadruk waar je hem wil hebben. De naam en geboortedatum van je kindje vallen hierdoor extra goed op.

Geometrisch geboortekaartje met driehoeken en naam en geboortedatum

Zacht en schattig met watercolor

Er is niets zachters en schattigers op de wereld dan een pasgeboren baby. Benadruk dit met een geboortekaartje in watercolor. Met zacht roze symboliseren jullie mooi de roze wolk waar jullie de komende weken op zweven.

Geboortekaartje watercolor met roze, naam en geboortedatum en gouden hartjes

Zeg het met een silhouet

Je pasgeboren kindje heeft zijn of haar hele leven nog voor zich en kan nog alles worden. Symboliseer dit met een geboortekaartje met een silhouet. Op een powerkleur als okergeel steekt dit extra mooi af, waardoor de naam van je kindje goed opvalt.

Geboortekaartje silhouet, klein meisje met vlinders en naam

Back to basics met de kraftlook

De kraftlook geeft je geboortekaartje een stoere, down-to-earth-uitstraling. Door te kiezen voor een bijzondere vorm, zoals een langwerpige kaart, zorg je er bovendien voor dat jouw kaartje extra uniek is. Zo krijgt jouw kleine grote liefde de aankondiging die hij of zij verdient.

Geboortekaartje kraftlook met insteekfoto, naam, gewicht, geboortedatum en wit hartje

Geboortekaartje met een gouden glans

Laat de wereld zien dat jij mama bent geworden van een prins of prinses met een chic gouden accent. Een hartje met een gouden look of goudkleurige letters, het mag allemaal. Jouw geboortekaartje krijgt zo een luxe uitstraling en de liefde spat er vanaf!

Geboortekaartje stijlvol goudaccent met hartje, naam en geboortedatum

[td_smart_list_end]

Nooit meer een fabulous mama missen? Abonneer je nu met fikse korting!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.