Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5 films die je niet moet kijken als je net moeder bent geworden

Als het weer buiten niet meewerkt, is er niks fijners dan met een dekentje op de bank naar een mooie film kijken. Maar als je (net) moeder bent, zijn er een paar films die je beter even kan vermijden. Tenzij je behoefte hebt aan een flinke snottersessie natuurlijk, dan zijn het juist aanraders!

Achtste groepers huilen niet

De 12-jarige Akkie is de ster van haar voetbalteam op school. Maar als ze wordt getroffen door leukemie, moet ze haar prioriteiten aanpassen. Een heftige tijd breekt aan, die je als moeder recht in je hart raakt.

My sister’s keeper

Om hun zieke dochter te helpen, brengen Sara en Brian nog een kindje op de wereld. Via IVF zorgen ze ervoor dat dit zusje een perfecte genetische match is. Hierdoor kan ze bloed, weefsel en organen doneren. Maar wil ze dat wel?

The box

Cameron Diaz wordt geconfronteerd met een moeilijke keuze: ze krijg 1 miljoen dollar, maar in ruil daarvoor zal iemand die ze niet kent sterven. De keuze die ze maakt heeft heftige gevolgen, vooral voor haar zoontje Walter.

Sophie’s choice

De klassieker onder de films die je als nieuwbakken moeder even moet overslaan. Sophie wordt gevangengenomen in een concentratiekamp. Hier komt ze voor een onmogelijke keuze te staan: één van haar kinderen moet terechtgesteld worden.

Lady Bird

Verheug je je al op de puberteit? Dan kan je deze film misschien beter even overslaan. Christine ‘Lady Bird’ McPherson is een pittige puber. Haar moeder en zij hebben een moeilijke relatie, die pijnlijk goed gespeeld wordt door de hoofdrolspeelsters.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.