Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Er

‘Er wonen heel wat ontwerpers bij ons’

In het huis van creative director en rockstar stylist Nick Ceroni en regisseur Leandro Emede raak je niet uitgekeken. Over elke centimeter is nagedacht. Het resultaat? Een unieke verzameling van kunst tegen kleurige muren, om met koffie en zelfgemaakt kaneelgebak van te genieten.

‘Er wonen heel wat ontwerpers bij ons’

Nick en Leandro, jullie interieur is eclectisch en bezaaid met iconische referenties. Welke ontwerpers hebben jullie het meest geïnspireerd?

“Fotograaf Oliviero Toscani! Leandro werkt al zes jaar als zijn assistent en we zijn fan van zijn revolutionaire reclamecampagnes. Denk maar aan die voor Benetton. Zijn communicatieve kracht is enorm. Iemand die op zijn eigen manier barrières doorbreekt en zijn kunst uitdrukt zonder filters, op alle gebieden, ja, daar worden wij wel een beetje verliefd op. Wij zijn ook groot fan van een bepaald soort interieurdesign. Onze favoriete plekken zijn vestigingen van het Soho House, Ceresio 7 in Milaan, Minetta Tavern in New York, El Bodegon de la Boca in Buenos Aires, de theesalon in de Hama Rikyu Gardens in Tokio en het Llao Llao hotel in Patagonië. Dit zijn heel diverse plekken, maar ze hebben één gemene deler: ze geven ons een thuisgevoel. Ik denk dat ons eigen huis al deze invloeden goed weerspiegelt.”

Castiglioni, Aulenti, Sottsass: meubels en accessoires van deze topdesigners zijn in jullie huis te vinden. Wat betekent design voor jullie?

“Voor ons is design kunst. Het is een visuele voorstelling van het idee van de toekomst: een klassiek voorwerp dat naar de toekomst verwijst. Het designobject moet echter een functie hebben, het moet praktisch en bruikbaar zijn. De hierboven genoemde ontwerpers die bij ons in huis wonen, hebben voorwerpen en meubels gemaakt die we dagelijks gebruiken maar die allesbehalve alledaags zijn.”

 

 

Wil je meer binnenkijken bij Nick en Leandro? Dit kan in Fabulous Mama 3-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.