Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Binnendeuren

Deze soorten binnendeuren moet je echt even zien

Er zijn ontzettend veel manieren om je interieur een nieuwe look te geven, maar jij hebt vast nog nooit gedacht aan het vervangen van je binnen- of buitendeuren! Waarschijnlijk heb je iets meer binnendeuren in huis, dus door deze te vervangen kun je een grote impact maken. Maar voor wat voor soort stijl ga je dan? Je wilt ze natuurlijk niet binnen een jaar al zat zijn doordat ze zo’n excentrieke uitstraling hebben. We geven je graag wat tips zodat jij snel aan de slag kunt in huis!

 Zwartstalen deur met klas

Wat ontzettend trendy is op dit moment is de zwartstalen deur met doorzichtig glas. Je kunt dit type binnendeur kopen in allerlei soorten, maten en varianten; dit past perfect bij een industrieel interieur. Doordat er veel glas in deze deuren zit, behoud je het licht van beide kanten. Hierdoor sluit je de ruimte niet af, waardoor deze licht blijft en ook groter lijkt. Ideaal dus wanneer je een donkere hal of overloop hebt die je graag wat extra verlichting uit andere ruimtes wilt bieden. Houd er wel rekening mee dat deze deuren nu heel hip zijn, en je ze dus ook overal tegenkomt op dit moment.

Een simpele, maar tijdloze deur

Wil je niet te veel poespas en gewoon een strakke binnendeur? Uiteraard is dat ook geen probleem. Een strakke, witte of matte deur is elegant en tijdloos. Het eist de aandacht van de kamers niet op, waardoor deze wegvalt in het interieur. Zo kun je andere meubelstukken of decoraties laten spreken in plaats van je deuren of muren, waardoor je een rustige basis verzorgd voor andere onderdelen. Een bijkomend voordeel is dat je deze deur niet snel zat zal zijn.

Excentrieke deur

Natuurlijk mogen we de excentrieke deur niet vergeten. Heb je de vorige alinea gelezen en vind je een simpele deur maar wat saai? Dan kun je ook voor een bijzondere deur gaan, zoals een binnendeur met glas in lood of juist een klassieke boerderijdeur van robuust hout. Kies vooral een deur die goed bij de rest van je interieur past en die dit effect ook versterkt. Zo kun je met het vervangen van één item direct de sfeer van de hele ruimte beïnvloeden. Als je voor een druk motief gaat, kun je het beste voor één kleur gaan. Wil je meerdere kleuren op de deur, dan kun je het beste voor een strakkere uitstraling gaan.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.