Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De redactietest

De redactietest: proefslapen bij Brinckerduyn

Op uitnodiging vertrok ons online redactielid Bianca naar Appelscha om te proefslapen bij Brinckerduyn. Een nieuw vakantiepark met 34 vakantiewoningen die van alle luxe zijn voorzien, in het hart van de Friese natuur. 

De redactietest: proefslapen bij Brinckerduyn

Op vrijdag vertrok Bianca samen met haar man, schoonzussen en zwagers met de auto naar Appelscha, op naar een weekend ontspanning bij Brinckerduyn. Een weekend zonder de kids op pad, om even heerlijk tot rust te komen. Over de afsluitdijk rijden voelt al als vakantie en aangezien het 2uur rijden was, leek het alsof we even op mini vakantie waren. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Alain, samen met Barbara beheerd hij het vakantiepark. Op ons gemak laden we de auto’s uit en installeerde we ons in de woning.

De redactietest Unbrick one

Brinckerduyn is niet zomaar een vakantiepark. Het is de eerste locatie waar de volledig circulaire Unbrick One van de Nederlandse ontwikkelaar Unbrick zijn geplaatst. Over elk detail van de woning is nagedacht, van een elektrische oplaadpaal voor de auto tot verlichting onder het bed zodra je in het donker uit bed stapt. Wij verbleven in de Unbrick one met sauna en zwembad voor 6 personen. De woning was van alle luxe voorzien, met als hoogtepunt de sauna en het zwembad. Nadat wij alle spullen uitgepakt hadden, kwam Alain even langs om wat technische dingen uit te leggen. Daarna namen wij even rustig de tijd om het weekend in te luiden onder het genot van een borrel. Die avond gingen we uiteten in Assen.

Zwembad en sauna

Nadat wij terugkwamen uit Assen, hebben we nog een heerlijke plons in het zwembad genomen. Ook de volgende dag na een pittige mountainbike route in de omgeving maakten we fijn gebruik om heerlijk te ontspannen in de sauna en het zwembad. Zondagmorgen namen we het er ook nog even van.

De redactietest Clubhuis en activiteiten

Op het vakantiepark is een Clubhuis waar je kleine versnaperingen kunt kopen en verschillende materialen kan lenen. Wij hebben paddle rackets geleend en hebben zaterdagmiddag en zondag nog een paar partijen gespeeld. Volledig ontspannen gingen wij zondagmiddag weer op huis aan.

 

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met Brinckerduyn.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.