Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De redactie test: Geurwolkje, Feelgood, Smell good and Be happy.

Na een lange periode in lockdown en veel binnen zitten is een groot deel van ons toch wat minder happy. We slapen slechter en dat is voor iedereen een aanslag op de gemoedstoestand. Een goede nachtrust zorgt immers voor een positieve mindset; Fabulous mama mocht de etherische oliën van Geurwolkje testen.

Wanneer het doosje met de producten arriveert, twijfel ik geen seconde om het direct in de slaapkamer te zetten. Zelf dacht ik dat de diffuser even nodig zou hebben om de kamer te voorzien van een heerlijke geur. De aroma diffuser heeft een mooi uitstraling en mag daarom best in het zicht geplaatst worden. Na het kiezen van het beste plekje (red. het nachtkastje) voeg ik water en de olie toe. Er zijn drie prachtige natuurlijke etherische oliën meegezonden: Ontspannend, Eucalyptus en Happiness. Tijdens de lange donkere lockdown heb ik mezelf lang niet altijd vrolijk gevoeld en mijn keuze voor de eerste nacht is daarom ook Happiness. Het moment is daar, de diffuser gaat aan. Binnen vijf minuten is mijn kamer gevuld met een heerlijke lucht. Eerder aanzetten is dus niet echt nodig geweest. Ik besluit de diffuser weer uit te zetten en te wachten tot vanavond.

Geurwolkje Geurwolkje Geurwolkje

Wanneer we in bed kruipen ben ik ontzettend benieuwd wat “Geurwolkje” ons vannacht gaat brengen. Het is wel even wennen een vreemde geur op je slaapkamer, maar een fijn gevoel geeft het je wel. Na een paar nachten testen is het voor ons duidelijk; dit is fijn. Door de rustige en prettige geuren krijg je een vrolijk en ontspannend gevoel. Om met deze mindset in slaap te vallen is echt heel prettig. Je kunt de diffuser instellen. Wij kiezen iedere nacht voor acht uur, hierdoor is de geur nog goed aanwezig wanneer je wakker wordt en dit bepaalt gelijk je gevoel.

De nachten zijn rustig en ik heb het gevoel dat we dieper slapen, maar bovenal merk ik dat onze gemoedstoestand positief wordt beïnvloed en dat is precies waar ik naar opzoek ben.

Over Geurwolkje

Geurwolkje is een jonge gedreven onderneming met een duurzame missie en een duidelijke visie. “Feelgood, Smell good and Be happy “

Het team van Geurwolkje gelooft dat ontspanning dé superpower is die mensen in staat stelt te doen wat ze willen. Na jarenlang de magie en wetenschap van de kunst van het ontspannen te hebben bestudeerd, zijn ze er nog zekerder van: ontspanning verandert alles.

De aroma diffusers kunnen in combinatie met de heerlijke etherische oliën voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

”De leukste aroma diffusers vind je bij Geurwolkje” Met de kortingscode FABULOUSMAMA10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling!

 

Tekst Flory Huisman | Beeld Geurwolkje
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Geurwolkje

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.