Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
dat klopt brengt rustpuntjes in een ovrvol bestaan

‘Dat klopt’ brengt rustpuntjes in een overvol bestaan

Met een drukbezet en hectisch leven schiet tijd voor jezelf er vaak bij in, zakenvrouw en auteur Wilma Mesman weet er alles van. Ze ontdekte dat spiritueel bewustzijn het verschil kan maken binnen de patronen waarin je leven gegroeid is en verwerkte haar inzichten in de inspirerende roman ‘Dat klopt’.

Vijf onthullingen voor een mooier leven

In dit pakkende verhaal, neemt hoofdpersoon Amy van Daalen een ingrijpend besluit door haar succesvolle bedrijf te verkopen en op zoek te gaan naar ‘haar ware zelf’. Ze gaat op reis naar het mystieke Myanmar, waar ze ontdekt dat ze door haar overvolle bestaan voorbijgegaan is aan de essentie van het leven. Ze beleeft vijf prachtige avonturen die ieder een waardevolle boodschap vertellen over weggestopt verdriet verwerken, loslaten, moed, vertrouwen en natuurlijk de liefde… want liefde is de oerbron van alles.

Amy is sprankelend, positief en blij, dit klinkt door in iedere zin van dit heerlijke boek. Je wordt meegevoerd in de spirituele essentie van leven op de hoge frequentie, die direct naar je eigen situatie te verplaatsen is, goed voor veel momentjes genieten.

In dit spirituele verhaal staan juweeltjes van quotes, fijne inspiratie en tips die je eigen leven mooier  maken. Goed voor veel momenten heerlijke ontspanning op donkere winteravonden.

Me time!

Als drukke moeder weet je als geen ander hoe weinig tijd er over blijft voor jezelf en om stil te staan bij de écht belangrijke dingen in het leven. Je neemt je net als hoofdpersoon Amy, ook vast regelmatig voor het anders te doen en toch zijn er weer allerlei situaties die je in beslag nemen en je plannen in de war sturen. Zelfs door rust in te willen bouwen, verhoog je vaak de spanning die al op je ligt. Daarom is het zo fijn dat dit boek zo makkelijk leest. Ook al heb je slechts tien minuten, die zijn voldoende om het verhaal op te pakken, even tot rust te komen, je geest te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen.

review: Wat een prachtige eyeopening, boek: Dat klopt!!

Bestseller

‘Dat klopt’ is zonder veel publiciteit met de verkoop van 10.000 stuks een bestseller geworden, uniek voor een debuut roman in Nederland. Letterlijk een verrassend cadeau voor jezelf of een ander.

De paperback kost normaal € 24,99, het ebook € 14,99. Fabulous mama lezers profiteren mee van het succes en betalen slechts € 19,99 inclusief verzenden! (Voor België geldt een kleine toeslag)

Het ebook koop je al voor € 9,99.

Bestel via www.wilmamesman.nl en gebruik de kortingscode FAB bij het afrekenen.

Grijp niet mis

Aan snelle beslissers wordt meteen verzonden. Door grote vraag kan je in de volgende druk belanden, die wordt verstuurd vanaf 14 december. Ebooks ontvang je uiteraard direct.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Wilma Mesman.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.