Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Cadeau tip.1

Cadeau tip: Geef een herinnering cadeau met de cadeaubonnen van Experiencegift

Cadeau tip: Een gepersonaliseerde cadeaukaart waarmee je jouw geliefde verrast met een ervaring naar keuze. Dát is Experiencegift. Of het een droombestemming buiten Europa is of een fijne overnachting in eigen land, de ontvanger krijgt een beleving cadeau die hij op elk moment en wereldwijd kan inzetten. Met de bestverkochte cadeaukaart sla je de plank nooit mis.

Experiencegift

Experiencegift werd in 2013 opgericht. Oprichtster Loes Daniels wilde een vriendin verrassen met een hotelovernachting, maar kon er nauwelijks een giftcard voor vinden. Daarom startte ze haar platform, dat bestaat uit 3 labels: Hotelgift, Flightgift en Activitygift. Deze indeling maakt dat klanten gericht kunnen zoeken naar een gepersonaliseerde ervaring. Sinds 2017 is Experiencegift de bestverkochte cadeaukaart voor vluchten en hotels.

Flightgift

Met een Flightgift reis je af naar één van de 980 bestemmingen in meer dan 170 landen. De ontvanger kiest zelfs met welke van de 300 verschillende luchtvaartmaatschappijen hij wil vliegen. Een vlucht naar je droombestemming zit er zeker tussen.

Hotelgift

Geef je liever een overnachting cadeau? Of de ontvanger nu kiest voor een luxe resort of een betaalbare bed en breakfast; met een Hotelgift kies je uit 270.000 locaties wereldwijd. Met meer dan 140 hotelketens in 170 landen om uit te kiezen zit de perfecte keuze er absoluut bij.

Activitygift

De koffers zijn gepakt, je hebt een heerlijke vlucht gehad en je komt aan in een prachtig hotel. Tijd voor leuke activiteiten! Met een Activitygift is er voor iedereen wat wils. Er is keuze uit meer dan 680 locaties in 160 landen. Ga een dagje naar het museum, volg een tour door de stad of probeer een nieuwe sport! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Cadeau tip: Geef een herinnering cadeau met de cadeaubonnen van Experiencegift

Of het nu een verjaardagscadeau is, een cadeaubon voor de feestdagen of gewoon een presentje: met de Experiencegift geef je een onvergetelijke herinnering. De cadeaubon is te personaliseren met een eigen foto en bericht en wordt gratis geleverd in een luxe verpakking. Een cadeau vergeten? Geen zorgen! De bonnen zijn ook online te versturen voor een last-minute e-Gift en kunnen bovendien zelf worden geprint. Na aanschaf is de cadeaukaart twee jaar geldig.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Experiencegift.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.