Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Moeder met kind op schoot werkt aan inzending voor schrijfwedstrijd

Bloggers gezocht: wat is jouw mooiste mama-verhaal?

fabmama.nl is op zoek naar steengoede bloggers! Als fabulous mama is iedere dag weer een nieuw avontuur. Je kids doen of zeggen de gekste dingen, andere moeders momshamen je of je komt op je werk met een gênante vlek op je blouse. Veel moeders vinden het leuk om die bijzondere gebeurtenissen op te schrijven, voor zichzelf of voor anderen.

Behoor jij nu tot die laatste groep, schrijf je graag over je moederschap voor anderen en lijkt het je leuk je verhalen te delen op fabmama.nl? Stuur jouw blog of verhaal dan nu naar de webredactie van fabulous mama! De leukste inzendingen worden als column op onze website gepubliceerd en gedeeld via onze nieuwsbrief en social media-kanalen. Daarnaast mag jij je fabmama-blogger noemen en maandelijks een blog/column schrijven voor de website.

Waar je over schrijft mag je helemaal zelf weten. Zowel real life-verhalen als fictie vinden we leuk, zolang je je aan de volgende criteria houdt:

  • Je inzending is niet commercieel en bevat geen commerciële boodschap
  • De inzending is minimaal 300 en maximaal 1.000 woorden
  • De inzending is nog niet ergens anders gepubliceerd
  • Je wilt vaker bloggen voor fabmama.nl

Verder mag je helemaal los! Dus klim achter je laptop, blaas ons weg met je schrijftalenten en stuur jouw blog voor 31 december 2018 naar webredactie@fabmama.nl onder vermelding van ‘Bloggers gezocht’. Heb je al een blog, stuur dan ook de link mee. We vinden het leuk om meer van je te lezen!

PS: ook fabulous papa’s zijn welkom om deel te nemen! ????

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.