Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Michelle (32 jaar) van interieurplatform Interieurvanmies, woont samen met haar verloofde Wybren en haar dochtertje Philou van 3 maanden in hartje Amsterdam. Vandaag nemen wij een kijkje in haar huis.

Wat is een basis stylingtip als het aan jou ligt?

Combineer verschillende materialen in huis. Iedereen heeft wel een voorkeur in een bepaalde kleuren familie. Voor de rust in huis zou ik ook altijd een kleuren familie uitzoeken en hier bij blijven in de ruimte. Je ziet anders dat het vaak wat onrustig kan worden. Door het gebruik van verschillende materialen in deze kleuren familie kan je het echter spannend maken. Wil je er toch van afwijken, kies dan voor een contrasterende eye-catcher. Dit kan echt geweldig staan!

Binnenkijken bij Interieurvanmies Binnenkijken bij Interieurvanmies

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Hoe zou je je stijl omschrijven?

Mijn stijl is een beetje aan het veranderen! We betrekken in 2021 een stokoud sfeervol huis die we nu helemaal aan het uittekenen en plannen zijn. De keuzes die ik nu maak zijn erg anders dan die we nu hebben. We gaan nu echt voor een moderne en klassieke stadse stijl. Denk een beetje aan de sfeer van een oud appartement in hartje Parijs.

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Op welk item in huis ben je trots?

De salontafel. Die is van mijn Indonesische opa en oma geweest en komt daar ook vandaan. Hij is uitklapbaar en ik heb daar als peuter vroeger nog Indonesisch aan gegeten. Mijn opa en oma zijn er helaas niet meer en heb hele warme herinneringen aan die tijd. Het feit dat hij nu hier staat doet me heel erg goed. Toen ik hem net neerzette was de mid-century stijl (dat is hij een beetje) nog helemaal niet ‘in’. Door hem te stijlen met mooie decoratie paste hij prachtig in de woning en wilde ik hem toch neerzetten.

Binnenkijken bij Interieurvanmies Binnenkijken bij Interieurvanmies

Hoe kun je het huis zo clean en schoon houden mét kind?

Ik krijg deze vraag heel vaak bij de styling. We hebben nog niet heel veel speelgoed voor Philou, maar wat ik vaak in mijn styling plannen meeneem zijn meubelstukken met opbergruimte. Zodra Philou meer speelgoed gaat krijgen, is dit ook absoluut waar ik in zou investeren.

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Wat vind je een absolute don’t in je interieur?

Ik hoop niet dat ik hier mensen mee in de haren strijk, maar waar ik echt de rillingen van krijg is zo’n horizontaal half geverfde muur. Echt ontzettend suf. In ons nieuwe huis hebben ze ook zo’n muur geverfd en dat is echt het eerste wat ik ga aanpakken.

Hoe ervaar je het moederschap in combinatie met het werken?

Om eerlijk te zijn heel pittig. We hebben nog geen opvang aangezien er een giga wachtlijst is in Amsterdam. Echter loopt alles bij mij inmiddels door. Wybren heeft een hele drukke vaste baan met veel calls en meetings. Philou komt daarom doordeweeks bij mij op nummer 1 door mijn flexibiliteit. Ik heb mijn eigen bedrijf, dus ben wat flexibeler in wanneer ik achter de laptop kruip. Dus zodra ze slaapt pak ik direct mijn laptop erbij en werk geregeld in de avonduren en weekenden. Daarnaast hebben we nog steeds meerdere nachtvoedingen dus de vermoeidheid speelt ook parten, dus erg druk momenteel. Gelukkig weet ik dat het tijdelijk is en moeten we nu even doorzetten. Ik vind het bijvoorbeeld wel ontzettend gaaf dat ik Philou wat langer zo kan zien opgroeien. Elke dag zie ik wel wat anders aan haar en dat ik zoveel tijd nog met haar mag doorbrengen koester ik.

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Wat is nou een echte interieurtip voor de babykamer?

Denk er bijvoorbeeld eens aan om een plant neer te zetten. Je ziet dit echt bijna nooit in babykamers, maar geeft zoveel sfeer! Verder kan je een oud dressoir gewoon gebruiken als commode of hang een wandcommode aan de muur. Dit hebben wij gedaan. Hij hangt boven een verwarming waar we anders nooit een meubel hadden kunnen neerzetten. Dit was echt een gouden zet aangezien onze kamer niet groot is. Verder zou ik hem gewoon lekker inrichten naar je eigen smaak. De baby heeft absoluut nog niet door of de kamer nu roze of blauw is en uiteindelijk spendeer jij zelf zoveel uren in die kamer. Belangrijk dus dat je hem dus ook voor jezelf inricht.

Binnenkijken bij Interieurvanmies

Wil jij interieur items shoppen in de stijl van Interieurvanmies? Neem dan een kijkje bij Westwing.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.