Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Binnenkijken bij Bianca en Alex

Binnenkijken bij Bianca en Alex

In het centrum van Roosendaal, in een gezellige volksbuurt, staat het huis waar Bianca, Alex, Jip en Sieb wonen. Aanvankelijk vond Bianca dit het lelijkste huis van de straat, maar na een flinke verbouwing is ze van mening veranderd en wil ze er nu nooit meer weg.  

Megaverbouwing

Het was Alex die Bianca over de streep trok eens een kijkje te gaan nemen toen het huis te koop stond. Hij zag er wel potentie in. Bianca: “Ik woonde ooit aan de andere kant van de straat en vond dit altijd het lelijkste huis dat er stond. Na een tijdje weg te zijn geweest uit deze buurt bleek dit huis te koop te staan. Ik wilde er eerst niet eens gaan kijken, maar gelukkig hebben we dat, dankzij Alex, toch gedaan en hebben we het huis gekocht.”

Een megaverbouwing volgde: de half vrijstaande jaren ’50- woning werd in anderhalf jaar helemaal verbouwd. “Op een gegeven moment stonden er nog maar drie buitenmuren. Toen was ik wel redelijk wanhopig en zag ik het even niet meer zitten, maar het is uiteindelijk goed gekomen. Het is een heerlijk huis, helemaal aangepast aan onze levensstijl en ik zou er nu nooit meer weg willen.”

Fijne momenten

Hoewel Bianca een niet te groot huis wilde, is het achteraf toch fijn dat er zo veel ruimte is. Alex en zij vormen namelijk een samengesteld gezin met vijf kinderen: drie van Alex en twee van Bianca. “We wonen hier pas tweeënhalf jaar, maar hebben al veel fijne momenten gehad met vrienden en onze kinderen. Het mooiste vind ik het als al onze kinderen met aanhang aan de grote tafel zitten en we samen genieten van lekker eten. Ook hebben we hier al heel wat leuke feestjes gehad, daar leent het huis zich met zijn grote open ruimte heel goed voor.”

Binnenkijken bij Bianca en Alex

Fotografie Henny van Belkom | Tekst Javotte Gustafsson

Je ziet en leest meer over het huis van Bianca en Alex in Fabulous Mama 9-2020. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.