Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

10x de grappigste bevallingen uit tv-series en films

Toen je zwanger was, wilde je waarschijnlijk liever geen horrorverhalen over bevallingen horen. Gelukkig is daar altijd nog de wondere wereld van televisie en film, waarin bevallen (bijna) grappig lijkt. Dit zijn onze favoriete bevallingen uit films en tv-series.

How I Met Your Mother

Lily stuurt Marshall weg voor een laatste mannenweekendje in Atlantic City, waardoor hij stomdronken is op het moment dat de bevalling begint. Gelukkig zijn daar Ted en Robin om de aanstaande moeder af te leiden van de pijn met verhalen. Alles komt uiteindelijk goed, waardoor de baby een erg bijzondere tweede naam krijgt.

Knocked Up

De zwangerschap van Katherine Heigl is de drijvende kracht achter het plot van Knocked Up. Niet verwonderlijk dus dat de geboorte een belangrijke scène is in de film. Heigl zet een overtuigende performance neer, waardoor je een beetje mee lijdt, maar vooral heel hard moet lachen om haar oerkreten.

Full House

Als Aunt Becky weeën krijgt, leeft Uncle Jesse wel erg intens mee. Het blijkt dat hij te kampen heeft met een blindedarmontsteking en een operatie nodig heeft. Hierdoor is hij tijdens de geboorte van zijn tweeling compleet van het padje af door de drugs. Dit zou in het echt helemaal niet leuk zijn, maar op tv werkt het hard op de lachspieren.

Twilight: Breaking Dawn pt 2

Toegegeven: deze scène is bedoeld als dramatisch. Maar door het potsierlijke plot en heftige acteerwerk, is het voor veel mensen vooral een grappig moment geworden. Laten we hopen dat niemand ooit een bevalling als deze hoeft mee te maken…

Friends

Voor iedere vrouw die een lange bevalling moest doormaken, is de geboorte van Rachels baby in Friends pijnlijk herkenbaar. Maar liefst vijf verschillende vrouwen delen de ziekenhuiskamer met Rachel, en allemaal houden ze eerder hun baby in hun armen. Arme Rachel ligt ruim 48 uur in de weeën. Maar Ross heeft het nog veel zwaarder, zoals hij zegt nadat hij zijn hoofd stoot: “Do you have any idea how much this hurts?”

What to Expect When You’re Expecting

Vrijwel iedere actrice in deze mozaïekvertelling krijgt tegelijkertijd last van weeën. Het is hilarisch om deze montage te zien, omdat het laat zien hoe iedere bevalling anders is. Wij hebben wel vast een favoriet: een kind baren door even snel te niezen lijkt ons ook wel wat!

Gilmore Girls

De geboorte van Sookies tweede kindje in Gilmore Girls is hilarisch van begin tot eind. Al in het begin is er Rory’s angst om ook maar iets van de geboorte mee te krijgen. En als de kleine er dan eenmaal is, volgt nog het grappige moment waarop Sookie haar echtgenoot doodleuk mededeelt dat hij à la minute een vasectomie mag ondergaan.

Nine Months

De geboorte zelf lijkt erg op andere bevallingsscènes in films, maar de rit naar het ziekenhuis is des te grappiger. Ongewenste passagiers, illegale parkeerplekken en een flink gebrek aan ruimte: alles is aanwezig. Gelukkig komt alles op het einde toch nog goed, en kan Hugh Grant eindelijk zijn kleintje in zijn armen houden.

The Fresh Prince of Bel-Air

De zwangerschap van ‘Aunt Viv’ in The Fresh Prince was een grote verrassing, zowel voor de kijkers als voor Uncle Phil. Zoals we gewend zijn van de comedyshow, is ook de geboortescène van baby Nicky een chaotische, komische wirwar van gebeurtenissen. Hoogtepunt: Uncle Phil die naar zijn vrouw wil rennen, maar geconfronteerd wordt met een loslopende stretcher…

The Back Up Plan

Thuisgeboortes zijn voor veel Amerikanen een beetje icky. De meeste filmgeboortes vinden plaats in het ziekenhuis, waar genoeg mogelijkheden zijn om de crime scene een beetje te verbergen voor de kijker. Deze romcom pakt het anders aan, en dat pakt erg leuk uit.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.