Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Beste vriendinnen

5 redenen waarom je als moeder je beste vriendin hard nodig hebt

We weten het, een kindje krijgen verandert je leven drastisch. Als je vroeger de club niet uit te slaan was, geef je nu waarschijnlijk vaker de voorkeur aan een rustig avondje thuis. En ook je sociale leven krijgt (tijdelijk) een klap te verduren. Helemaal niet erg natuurlijk, het hoort erbij. Toch is het juist als mama belangrijk om je beste vriendin in ere te houden. Waarom? Dat lees je hieronder.

1. Ze kent je door en door

Je beste vriendin weet ook hoe je was voor je moeder werd. Ze kent je soms beter dan jij jezelf kent. Nu jij moeder bent geworden, moet je een beetje aan je nieuwe identiteit wennen. Heerlijk dus, dat je bestie weet wanneer je jezelf een beetje kwijtraakt.

2. Ze steunt al je beslissingen

Toen jullie 18 waren en jij besloot motorrijles te nemen, stond zij aan je zijde. Dat het bij die ene les is gebleven, dat maakt niet uit. Je weet dat je bff je onvoorwaardelijk zal steunen. Ook in je ouderschap. Samen kunnen jullie de wereld aan!

3. Ze is niet bang om eerlijk te zijn

Wil je jezelf een afschuwelijk kapsel aanmeten? Dan zal zij de eerste zijn om je voor die fout te behoeden. Ze is je geweten, je belangrijkste raadgever en je vertrouwt haar door en door, juist omdat ze niet bang is om je eens goed de waarheid te zeggen.

4. Ze is de leukste suikertante

Die leuke suikertante die altijd gekke spelletjes bedenkt en bij wie ze wél kappertje mogen spelen, dat is jouw beste vriendin voor je kind. Dat betekent natuurlijk niet automatisch dat ze altijd wil komen oppassen, maar als ze je mini-me ziet is het altijd groot feest.

5. Je kan alles tegen haar zeggen

Is je seksleven sinds de bevalling niet meer wat het geweest is? Heb je onwijze last van constipatie en vraag je je af of ontbijtkoek eten echt helpt? Je beste vriendin kijk nergens van op en is daarom je steun en toeverlaat. Hoe gênant het ook is, je kan het bij haar kwijt.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.