Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

AMAKIN

AMAKIN, zoveel meer dan geur alleen *GESLOTEN*

Amal Allassaf richtte eigenhandig AMAKIN, plaatsen in het Arabisch, op met als doel mensen te verbinden door middel van plaatsen, emoties, herinneringen en bovenal geur.

Het luxe home fragrance huis onderstreept dat geur zoveel meer is dan iets dat enkel heerlijk ruikt. Het is een mindset, het onderstreept je persoonlijkheid, set de mood en het vertelt wie je bent vandaag – en alle dagen erna.

AMAKIN, zoveel meer dan geur alleen.

AMAKIN’s premium kwaliteit geurkaarsen van het high-end label zijn gebaseerd op steden over de hele wereld. Elke stad heeft een uitgesproken, uniek geurprofiel dat bijzondere herinneringen oproept. Amal en haar meester parfumeurs halen, op zorgvuldige wijze, de fijnste grondstoffen en geurige oliën uit elk landschap, of het nu een verse rode tulp uit Amsterdam is of decadente chocolade uit Brussel.

De luxe geurkaarsen, branden zo’n 65 uur, zijn handgemaakt op het hoogste kwaliteitsniveau in Grasse, Frankrijk en wegen maar liefst 260 gram. Deze ultieme verwen set bestaat uit AMAKIN’s Amsterdam candle, met hoe kan het ook anders de iconische tulp als hoofdnoot, en de Dubai candle met authentieke Oud uit het Midden-Oosten gecombineerd met warm leer, rokerig saffraan en decadente ceder. De extra lange matches zijn de meest luxe die je ooit gezien hebt; lang (zo kun je het laatste beetje ook goed opbranden), van natuurlijk hout in een eco-vriendelijke verpakking.

AMAKIN

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met AMAKIN.

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.