Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5x Valentijnsdag vieren voor jonge ouders

Valentijnsdag is natuurlijk de meest romantische dag van het jaar. Maar als je midden tussen de poepluiers, slapeloze nachten en gepureerde bananen zit, is het best lastig om aandacht aan je partner te besteden. Met deze 5 date-ideeën maak jij er een mooie Valentijn van. Veel plezier! ????

Samen koken

Wanneer hebben jullie voor het laatst uitgebreid samen gekookt? Leg de kleine vanavond een half uurtje eerder in bed en kook samen een lekker menu. Dit kan zo wild als je het zelf wil. Dek daarna de tafel met jullie mooiste servies en geniet samen van jullie heerlijke diner.

Speel een spelletje

Heeft je partner een spel dat hij of zij fantastisch vindt? Of misschien iets dat jullie vroeger altijd speelden? Pak de dobbelstenen erbij en ga de (vriendschappelijke) strijd aan met een ouderwetse spelletjesavond. Voor een twist kan je ook eens op zoek naar een leuk computerspel.

Maak een bucket list

Nu jullie zoveel tijd kwijt zijn aan jullie kleine, kan je soms je eigen doelen uit het oog verliezen. Neem vanavond de tijd om jullie levensdoelen op papier te zetten. Dit kan mooie gesprekken opleveren en jullie kunnen samen heerlijk wegdromen.

Bingewatchen

Als jullie hopeloos achterlopen met jullie favoriete serie, dan is dit het moment om bij te kijken. Zet jullie telefoons op stil en kruip samen lekker warm onder een dekentje op de bank. Knuffelen en Netflixen, is er iets beters?

Massages

Met al dat gesjouw met luiertassen en autostoeltjes zijn jullie spieren vast toe aan wat verwennerij. Koop een fles luxe massage-olie en verwen elkaar van top tot teen. Wie weet waar jullie gestreel nog toe leidt vanavond… ????

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.