Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Zomertijd komt eraan, met deze slaapzakken weet je zeker dat jouw kleintje comfortabel de nacht doorgaat

De zomertijd komt er weer aan! Heerlijk natuurlijk want dit betekent dat de dagen langer licht worden en uiteindelijk de ochtenden ook. Bedtijd, voor de meesten rond 19.00 uur wordt nu 20.00 uur. En dat brengt voor de meeste jonge ouders vaak een aantal onrustige nachten met zich mee.

Zomertijd-jetlag

Jonge kinderen moeten vaak even schakelen en hebben last van een “zomertijd-jetlag”. Op internet zijn eindeloos veel adviezen te vinden over hoe je deze overgang het beste kan aanpakken. Van slaapschema’s tot aanpassingen in het voedingspatroon. Maar bij Noppies focussen we ons liever op het slaapcomfort zodat kindjes het niet te koud of te warm hebben in een seizoen met wisselvallige temperaturen. Daarom hebben wij de superzachte 4-seizoenen slaapzakken ontwikkelt die ervoor zorgen dat jouw kindje lekker door kan slapen.

Vormen

De ronde vorm zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor de knietjes om naar buiten de wijzen, de ideale slaaphouding. En de rits aan de onderkant zorgt voor een snelle luierwissel mocht dat nodig zijn midden in de nacht. De slaapzakken bestaan uit 2 delen met een verschillende TOG-waarde zodat ze zowel in de winter als in het voorjaar ideaal zijn voor jouw kindje om in te slapen. En een goede slaapzak is vaak een investering dus extra fijn als deze in meerdere seizoenen mee kan gaan. Ze zijn er in verschillende prints, kleuren en maten dus passend in iedere babykamer.  Slaap lekker!

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Noppies. 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.