Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Zo scoor je de beste kinderspullen voor een prikkie!

Zo scoor je de beste kinderspullen voor een prikkie!

Wanneer je spullen voor je kids moet kopen, is het altijd lastig om veel geld uit te geven. Of het nu om kleding, speelgoed of andere items gaat, bij alles moet je je afvragen of het het geld waard is. Niet omdat je kinderen het niet waard zijn, maar omdat ze er waarschijnlijk snel uitgroeien of het zat raken. Kinderen zijn nu eenmaal wat wispelturiger en onberekenbaarder dan volwassenen. Daarom helpen we je graag een handje om je kind van alles te voorzien, maar dan voor een prikkie! 

Scoor in de sale

Een goede manier om budgetproof te shoppen voor je kinderen, is door in de sale te kopen. Vooral tegen het einde van de seizoenen kun je ontzettend veel kleding voordelig inslaan. Je bespaart dan al snel veel geld op duurdere schoenen en jassen. Let natuurlijk wel even op de maat. Die winterjas die in de lente goed past, is misschien volgende winter alweer te klein. Voor extra voordeel in de sale voeg je een kortingscode toe. Op Kortingscode.nl vind je een handig overzicht met alle sale aanbiedingen en kortingscodes waardoor je nooit te veel betaalt.

Tweedehands items

Het zal je verbazen hoeveel spullen er weggegooid of weggedaan worden, die nog van uitstekende kwaliteit zijn. Vaak kun je in tweedehandswinkels, kringloopwinkels of zelfs op sites als Marktplaats nog echte pareltjes vinden. Zo kun je met zakken kleding thuiskomen voor maar een paar euro! Ga dus een keer met je kids naar een tweedehandszaak en laat ze lekker zelf shoppen. Zo leer je ze ook nog eens de waarde van geld en ben je milieubewust bezig. Hoeveel vliegen in één klap wil je hebben?

In de roulatie

Je hebt vast wel familie of vrienden die ook kinderen hebben. Misschien heb je geluk en zijn die kids nét een jaartje ouder en kun je afspreken om kleding van diegene over te nemen wanneer het niet meer past. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor kleding te gelden, maar ook voor speelgoed of andere voorwerpen. Sommige items kun je gewoon rouleren. Zo kun je bijvoorbeeld je kinderwagen doorgeven aan een vriendin met een pasgeboren baby, maar kun je deze bij de komst van een tweede kindje weer terugkrijgen. Met een beetje creativiteit kom je er wel!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.