Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Win een bezoek van Sinterklaas

Win een bezoek van Sinterklaas

Het is bijna zover, Sinterklaas komt naar Nederland. Helaas geen intocht met springende pieten, een heiligman op zijn paard, een overdosis aan pepernoten en warme chocolade melk bij de plaatselijke HEMA. Gelukkig biedt HEMA een ontzettend leuk alternatief: kleur & win!

De Actie

Haal vanaf vandaag een leuke kleurplaat bij jouw dichtstbijzijnde HEMA-filiaal. Thuis kan je kind deze helemaal naar zijn of haar eigen wens inkleuren. Zie je je kind al zitten, uren zoet met sinterklaasliedjes op de achtergrond? Dit is al een feestje op zich! Wanneer je kind helemaal tevreden is met het resultaat, hang je de kleurplaat voor het raam om de Sint toch een warm welkom te heten in Nederland.

Maak een foto van de tekening op het raam en plaats deze op Instagram of Facebook, tag @hemanederland en misschien wint jouw kind wel de hoofdprijs!

Wie weet komt Sint zelf wel langs jullie huis gegaloppeerd om te kijken of de kleurplaat er hangt.

De Prijs

Sinterklaas én een van zijn pieten zullen bij vijf hoofdprijswinnaars op bezoek gaan met een echte Sint-bus, gevuld met cadeautjes en lekkernijen! Wint je kind niet de hoofdprijs, dan kan het zomaar zijn dat hij of zij alsnog een mooi cadeau thuis gestuurd krijgt.

De ouders van de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd na 29 november.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.