Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Win 4x 2 tickets voor Just Press Play

Win 4x 2 tickets voor Just Press Play 3+ *GESLOTEN*

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni wordt het strand van Scheveningen omgebouwd tot een festivalterrein waar je met de voeten in het zand kunt genieten van klassieke muziek. Het programma van Festival Classique biedt kwaliteit, verrassing, verbinding en vernieuwing. Enkele hoogtepunten zijn Strandopera Orphée et Eurydice van Gluck, Kate Moores De stijgende zeespiegel, XILIIN met Maya Fridman en LudoWic en Einaudi en Glass aan zee door Lavinia Meijer en Iris Hond. Op zondag 18 juni biedt het festival een Familiedag vol muzikaal moois voor iedereen vanaf 3 jaar.

Familie Festival Classique

Het ervaren van klassieke (live) muziek is niet alleen goed voor de ontwikkeling van kinderen, het is bovenal ontzettend leuk. Vooral als je dit ook nog eens kan beleven aan het strand van Scheveningen in een festivalsfeer. Bezoek met de hele familie Festival Classique op Vaderdag 18 juni. Genieten gegarandeerd!


Neem deel aan de interactieve voorstelling van ‘But What About’. Speel gratis in de Instrumentenspeeltuin van het Residentie Orkest, waarna je toegezongen wordt door de Zingende IJscovrouw en wordt verrast door muziektheater van Neo-Fanfare 9×13. Ontmoet jonge makers in Young Fresh Lab en loop een van de muzikale routes van de Jeugdorkesten Carrousel. Vergeet ook niet de geluidswandeling aan het strand en drink wat lekkers in het Muziekcafé. 

Win 4x 2 tickets voor Just Press Play 3+

Laat je kinderen op het strand genieten van deze spannende interactieve voorstelling in de vorm van een echte speeltuin, begeleid door live muziek van ‘But What About’. In Just Press Play kom je er al spelend achter dat elk object een reactie heeft in de muziek. Iedereen vanaf 3 jaar ervaart hier de kracht van muziek. Stuur de musici aan, alsof je een dirigent of componist bent! 

Veel van de programma’s binnen de Familiedag zijn gratis te bezoeken. Voor de betaalde voorstelling ‘Just Press Play’ kun je kans maken op twee vrijkaarten! (1 reguliere/volwassen kaart en 1 kinderkaart)

 

Je kunt meedoen t/m 12 juni 2023

Fotocredits: Anne Reitsma

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.