Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Wonderland

Waan je in Wonderland op het Boekids Festival

Van 19 tot en met 22 mei wordt voor de 19e keer Boekids georganiseerd. Het Haagse literaire jeugdfestival bestaat deze editie uit twee onderdelen: Boekids Festival en Boektalk (voorheen Boekids University).

Wonderland

Het thema van Boekids is dit jaar Wonderland. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen op zaterdag 21 en zondag 22 mei deelnemen aan een literair, muzikaal en theatraal programma in PIP Den Haag.

Boektalk

Op 19 en 20 mei wordt de Centrale Bibliotheek Den Haag omgetoverd tot een literaire campus. Hier kan je gratis aansluiten bij een interactief debat voor jong en oud. Zo vertelt Gideon Karting vanuit zijn 20 jaar ervaring bij MOJO Concerts over het starten van een succesvolle carrière in de muziekindustrie.

Wonderland

Workshops en voorlezen

Tijdens het Boekids Festival zullen de kinderen getrakteerd worden op verschillende workshops en wordt er voorgelezen door o.a. Roos Rebergen.

Na het bijwonen van de voorleessessie van het Wonderbos zal een wandeling door het bos nooit meer hetzelfde zijn. Een prachtig geïllustreerd boek over alles wat je ziet én niet ziet in het bos. Van fotosynthese tot bosbranden. Ontdek samen met de boswachter de geheimen van het bos!

Voetjes van de vloer

Wonderland

Wanneer je kindje even genoeg heeft van het lezen en de spanningsboog er niet meer is, zijn er verschillende optredens waar je even je energie kwijt kunt. Zo zijn er op zaterdag 21 mei optredens van o.a. Roosbeef, Kinderkees en Diede zingt K3. Op zondag zal er een optreden zijn van o.a. Donnie, De Kraaien en kun je meedoen met Apennoten. Ben je benieuwd naar het volledige programma, deze vind je hier.

Nog veel meer

Naast het bijwonen van de vele workshops op Boekids is er nog veel meer te beleven. Zo kunnen kinderen hun haren laten stylen, koekjes bakken en dansen met konijnen. Jong en oud worden tijdens het festival werkelijk ondergedompeld in het literaire wonderland.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Boekids

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine! 

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.