Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Top 10 van mooiste en meest trendy meisjesnamen van influencers

Dat influencers ook daadwerkelijk veel invloed kunnen uitoefenen, dat is niets nieuws. Bij Made for Moments zien zij met regelmaat namen op geboortekaartjes voorbij komen, die geïnspireerd zijn door de babynaam van een bekende influencer. Wij hebben hieronder een top 10 samengesteld van meisjesnamen van influencers.

1. Rosie (@dehuismuts)
De naam Rosie is van dit rijtje de hardst stijgende binnenkomer. Waar in 2018 maar slechts 18 kaartjes werden besteld met de naam Rosie is dat in 2020 al 38 keer gebeurd (en dan zijn we pas op de helft van het jaar!). De Huismuts kreeg al eerder een dochter genaamd Pip (hoe leuk is die combi?)

2.Teddy (@bibibreijman)
Teddy, Ted of Teddie een naam die bij meisjes voorheen niet of nauwelijks voorkwam, maar sinds de geboorte van Teddy Bijkerk is verdubbeld. Deze teller staat ook in 2020 niet stil en wij begrijpen dat wel!

3. Loua (@kaesutherland)
De naam Loua werd bij ons, voor haar geboorte, nog niet eerder gespot op een geboortekaartje. Sinds haar geboorte in april 2018 is de naam zo’n 55 keer gebruikt op een geboortekaartje van Made for Moments. Loua stamt af van de naam Lua wat ‘maan’ betekent in het Portugees.

4. Zara Lizzy Noé (@monicageuze)
Hoewel Monica haar dochter Zara Lizzy noemt, wilde wij toch haar hele naam uitschrijven… Wij kunnen simpelweg niet kiezen welke van deze drie namen we het mooist vinden. Ondanks dat het drie niet alledaagse namen zijn, worden ze nog steeds met regelmaat gekozen.

5. Mila Poppy (@beautygloss)
Mila staat landelijk in de top 10 van populaire babynamen. Onlangs gaf Mascha (Beautygloss) haar dochter de naam Mila Poppy. Met name de combinatie vonden wij een plek waardig in dit rijtje.

6. Scottie (@saarkoningsberger@kelly_weekers)
Zowel Saar Koningsberger als Kelly weekers noemden hun dochter Scottie. Kelly Weekers vertelde eens in een Q&A dat zij door het personage Scottie in Suits geïnspireerd werd voor deze naam. Kelly is onlangs bevallen van een tweede dochter genaamd Georgie (een naam die wij nog niet gespot hebben op een kaartje).

7. Doortje (@saarbliss)
Ondanks dat wij in onze cijfers niet direct een stijging zien met deze naam vonden wij hem té cute om niet te delen. Doortje kreeg later nog een zusje genaamd Kee.

8. Lola (@natalievijfhuizen)
Lola is (voor zover wij terug kunnen kijken) elk jaar wel een aantal keren gekozen. Met name de laatste drie jaar zien wij een stijging terug. Natalie Vijfhuizen kreeg naast Lola ook nog een zoon en noemde ze Joe. En ze is nu weer zwanger… Wij kunnen niet wachten op nieuwe naam!

9. Alexis (@joshveldhuizen)
Josh Veldhuizen was al bonusmama van Nino en Luén. In 2018 beviel zij van haar dochter Alexis. Wat een prachtig namen rijtje!

10. Lovi (@lisaroom)
Sowieso zien we een groei in het aantal namen eindigend op ‘ie’ of ‘i’. Hoewel de volledige naam van de dochter van Lisa van Cuijk (a.k.a. Lisa Room) Lala Lovi is, vielen wij met name voor haar tweede naam. Wij hebben hoge verwachtingen van deze naam.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.