Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Top 10 van mooiste en meest trendy jongensnamen van influencers

Al eerder deelden wij de leukste meisjesnamen die influencers aan hun kinderen gaven. Nu zijn the boys aan de beurt! Deze lijst is een combinatie van namen die volgens statistieken van Made for Moments ineens veel vaker voorkomen én namen waarvan zij denken dat ze het helemaal gaan maken.

1. Joa (@billierose)
In een Q&A van Rosanna (a.k.a. Billie Rose) gaf zij aan meerdere namen te hebben voor Joa. Na de geboorte hebben zij pas besloten welke naam ze het beste bij hun zoontje vonden passen. Hoe stoer is dat?! Rosanna beviel al eerder van een zoontje genaamd Eloi.

2. Louen (@lisannede_bruijn)
De naam ‘Lou’ kende wij al en stijgt jaarlijks in populariteit (zowel voor een jongen als voor een meisje). We vinden Louen een mooie variatie op Lou.

3. Vic (@lizetgreve)
Zo’n leuke jongensnaam! Na Lieke van Lexmond gaf ook Lizet Greve haar zoon de naam ‘Vic’. Vik of Vic kende in 2019 een enorme piek. We zien dat deze naam in 2020 wat achterblijft. Ondanks dat zijn wij dol op deze naam en verdient hij wat ons betreft plek nummer 3 in deze lijst.

4. Manua (@welikebali)
Wat een knap kindje is dit zeg! Alleen daarom zou je de naam Manua al aan jouw kleintje willen geven… Manua komt sinds zijn geboorte geen enkele keer voor in onze statistieken. Ben jij dus op zoek naar een unieke naam? Dan is Manua misschien wel iets voor jullie!

5. Youp (@kimkotter)
Kim Kotter heeft twee zoontjes genaamd Muck & Youp. Wij worden helemaal blij van deze combinatie. Sinds de geboorte van Youp Reesema is de naam veel vaker gekozen. Echt heel veel vaker. Als in: bijna verviervoudigd.

6. Otis (@carolienspoor)
Hoewel Otis geen ‘nieuwe’ naam is, maakt hij sinds vorig jaar een sterke opmars. Wij denken dat niet alleen het zoontje van Carolien Spoor hier de oorzaak van is, maar ook de populaire Netflix serie ‘Sex education’.

7. Jeppe (@saskiaweerstand)
Jeppe’s volledige naam is Jeppe Dino. Saskia gaf in haar blog aan dat ze graag net even iets anders wilde. Volgens ons is dat goed gelukt! De naam Jeppe komt namelijk (nog steeds) niet vaak voor. Later beviel Saskia nog van een zoontje en noemde hem Moos Freddie.

8. Mozes (@romyboomsma)
Wij zwijmelen helemaal weg bij de stijl van familie Boomsma. Of het nu gaat om de inrichting, Romy’s kledingstijl of de keuze voor de babynamen. Na dochtertje Bobby, kregen Romy en Arie Boomsma een zoon, genaamd Mozes. Onlangs beviel Romy van nog dochter Juniper. Wat een smaak heeft die vrouw als je het ons vraagt!

9. Wolf (@tigerelise)
Wanneer je op zoek bent naar een stoere en krachtige naam, is Wolf misschien wel iets voor jullie. Influencer Elise Boers kreeg een tweeling en gaf haar zoons prachtige namen: Wolf Maximus en Luca Leonardo. Bij Luca denken we stiekem ook aan het Italiaanse stadje Lucca, heerlijk! Elise is een inspiratiebron voor alle tweelingmoeders to be.

10. Xan (@rebeccaboektje)
Wat een dotjes zijn de inmiddels drie kinderen van Rebecca. Yuki en Ravi zijn afgelopen maart grote zus en broer geworden van Xan. De naam Xan zagen wij nog niet eerder voorbij komen op een geboortekaartje. Een naam die kort, stijlvol en stoer tegelijk is.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.