Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

’s Werelds eerste autozitje met ingebouwde full body airbag

’s Werelds eerste autozitje met ingebouwde full body airbag

CYBEX lanceert ’s werelds eerste autozitje met ingebouwde full body airbag. Het leek tot nu toe onmogelijk: echt contact houden met je kind, zonder de zorgen dat het in de auto niet veilig zit. Want we weten allemaal, je zet je kind het veiligst achterstevoren in de auto. Maar met achteruit rijden, hou je altijd je blik op het verleden. En dat past niet bij Cybex. Na 9 jaar van doorontwikkelen is hij er dan eindelijk: Cybex Anoris T i-Size.

Meer is meer! Voorwaarts gericht, meer bescherming, beenruimte en interactie

We weten dat het gevaarlijk is om je om te draaien tijdens het rijden. De Anoris T i-Size is daarom naar voren gericht en stelt ouders in staat om makkelijk met hun kinderen te communiceren. Door simpelweg in de achteruitkijkspiegel te kijken, verliest u uw kinderen niet uit het oog. Bij een frontale botsing biedt de full body airbag ongeveer 50% meer bescherming dan het gemiddelde voorwaarts gerichte kinderzitje met een harnassysteem waar bij een frontale botsing het hoofd naar voren schiet. Om dit te voorkomen beschermt de ingebouwde airbag van de Anoris T i-Size het kwetsbare hoofd en nek van uw kind. De airbag wordt in milliseconden geactiveerd en ontvouwt zich in een C-vorm voor het kind.

De Anoris T i-Size is eind november 2021 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699.95 EU. www.cybex-online.com

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.