Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Paasspeurtocht *GESLOTEN*

Voor veel gezinnen is het een jaarlijkse traditie geworden met Pasen: paaseieren zoeken. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Speur dan niet verder, want wij hebben dé oplossing!

Paasspeurtocht

Met deze gave Paasspeurtocht wordt eieren zoeken (en verstoppen!) dit jaar echt een feestje! Dit complete pakket heeft nét dat beetje extra en bevat alles wat je nodig hebt om je kids een onvergetelijk Pasen te bezorgen. In het pakket vind je een duidelijk stappenplan, opdracht- en spelkaartjes en een leuke beloning voor de winnaar. En weet je wat pas leuk is? Speciaal voor deze speurtocht heeft niemand minder dan Jan Dulles een té leuk liedje ingezongen dat naar één van de verstopplekken leidt. Let the games begin

Hoe werkt de speurtocht?

Via de post ontvang je een compleet pakket. Dit uitgebreide pakket bevat een simpel stappenplan dat je de avond voor Pasen alvast kunt voorbereiden. De stappen bestaan grotendeels uit het verstoppen van de opdrachtkaartjes op de aangegeven plekken inclusief de paaseieren, met hier en daar een kleine aanvullende actie. De stappen zijn allemaal simpel uit te voeren en nemen niet meer dan 20 minuten in beslag. Zodra de kinderen ’s morgens wakker worden kunnen ze meteen van start!

Je shopt deze gave Paasspeurtocht bij deleuksteshop.nl!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Deleuksteshop.nl.

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.