Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Opgroeien doe je samen omdat er ook een ouder wordt geboren als je baby wordt geboren.

Opgroeien is onvergetelijk, spannend én leuk. Bij Bonbébé zijn we er voor je. Met jaren ervaring en met tips van ouders en andere deskundigen. En met ons uitgebreide assortiment aan biologische babyvoeding, luiers en babyverzorging die dermatologisch is getest. Want bij alles wat we voor je kleintje maken staat kwaliteit voorop en hoef je je daar helemaal niet meer druk over te maken. Zo blijft er genoeg tijd en aandacht over om samen met je kleintje te spelen, te ontdekken en te lachen. Geniet van elkaar! 

Opgroeien doe je samen met Bonbébé van luiers tot aan biologische babyvoeding

Opgroeien Een smakelijke start met Bonbébé voeding

Borstvoeding is het beste voor een baby, ook na 6 maanden. Daarom is het belangrijk dat je baby zo lang mogelijk de borst krijgt. Wil je daarna overstappen naar opvolgmelk, of naar een combinatie van borst- en opvolgmelk dan kan het consultatiebureau je hierover adviseren. Bonbébé opvolgmelk is er in een aantal varianten, precies afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van je kindje.

En is je kindje toe aan de eerste hapjes? Ook dan reken je op Bonbébé. Al onze babymaaltijden zijn samengesteld door voedingsdeskundigen. En we gebruiken voor onze babyvoeding alleen zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Suiker en zout voegen we niet toe. Wat er in zit, is van nature aanwezig. Bekijk ons hele assortiment hier.

Hapje voor hapje wennen

Opgroeien Leren eten is echt een avontuur. Voor je kindje, omdat het voor het eerst allerlei smaken proeft. Voor jou, omdat je zeker wilt weten dat je baby genoeg voedingsstoffen krijgt om te groeien. Bonbébé helpt graag een handje mee. En daarom zijn onze maaltijd- en fruitpotjes helemaal afgestemd op de leeftijd van je kindje. Of je kindje nu 4, 6, 8, 12 of 15 maanden oud is. Gemaakt zonder toegevoegde suiker en zout en daarnaast voornamelijk biologisch, uitgezonderd van een deel van onze vismenupotjes. En onze potjes zijn ook goed beoordeeld door een testpanel aan ouders! Zo kreeg ons menupotje wortel bietjes aardappel rundvlees een 7,8 en ons fruitpotje appel perzik banaan een 7,6!

Biologisch

Bij Bonbébé kiezen we veelal voor biologisch. Dit houdt in dat zoveel mogelijk ingredienten in onze hapjes en sapjes waar mogelijk biologisch gecertificeerd zijn. De boeren en telers van biologische producten kiezen ervoor om de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen, door zo min mogelijk in te grijpen.

Natuurlijke babyverzorging, extra mild en zacht

Een babyhuid is superzacht. En net als jij houden we dat graag zo. Daarom zijn al onze verzorgingsproducten dermatologisch getest en pH-huidneutraal, zonder kleurstoffen en zonder parfumallergenen. Van luiers en billendoekjes tot badproducten: met Bonbébé houd je je kindje zacht, schoon en droog, zelfs als het een extra gevoelig huidje heeft. Bekijk ons hele assortiment hier.

Opgroeien Billendoekjes, luiers en luierbroekjes

Ook onze billendoekjes zijn zacht en verzorgen de huid. Want wat is er fijner dan zachte, schone billetjes? Daarom hebben we bij Bonbébé ook aan de luiers extra veel aandacht besteed. Van maat 1 voor newborns (2-5 kg) tot luiers en luierbroekjes in maat 5 en 6: voor elk kindje hebben we een ultrazachte en perfect passende luier. Dat scheelt een hoop ongelukjes, ook als je kindje graag en veel beweegt. De absorptiekanalen houden de billetjes dag en nacht droog. Daardoor slaapt je kindje, en jij ook, een stuk langer door. En onze luiers nr. 2, 3 en luierbroekje nr. 5 zijn door het testpanel van ouders beoordeeld met een 7,5!

Wasgel, huidolie en shampoo, allemaal even zacht

Met Bonbébé maak je van badderen met je kleintje een gezellig, knus ritueel. Bonbébé wasgel bevat geen kleurstoffen en parfumallergenen, waardoor het geschikt is voor het gevoelige en kwetsbare babyhuidje. Met Bonbébé schuimbad maken jullie samen woest grote schuimbaarden. En onze huidolie is zo samengesteld dat die ook ideaal is voor babymassage. Daar genieten jullie allebei van. Is het tijd om de haartjes te wassen? Dan kun je erop vertrouwen dat Bonbébé shampoo met kamille-extract natuurlijk niet in de oogjes prikt. Kamille-extract en panthenol ondersteunen daarbij de natuurlijke vochtbalans en helpen uitdroging voorkomen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bonbébé. 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.