Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ontdek de nieuwe producten van Noppies

Noppies lanceert de ‘Noppies Baby Comfort’ lijn, met nieuwe functionele producten zoals een handdoek die om je nek kan en verschoningskussenhoezen met antislip, wij wilden er meer van weten:

Noppies vertelt dat ze het graag voor jou en je baby een stukje leuker en makkelijker willen maken, zowel thuis als onderweg. Daarom komen ze met deze slimme functionele producten, ontworpen met mooie designs en gemaakt op een duurzame manier. Het credo is: care, comfort & design combineren voor de allerkleinsten.

Er is aandacht voor duurzaamheid, de materialen zijn namelijk OSC (Organic Content Standard) gecertificeerd, en de producten hebben een TOG-waarde. TOG staat voor ‘Thermal OVerall Grade’ en geeft aan hoeveel lichaamswarmte de stof van het product vasthoudt. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe dichter de stof en dus hoe moeilijker warmte kan ontsnappen.

Tromgeroffel…Hierbij de nieuwe producten:

Draagbare handdoek

We kennen het allemaal wel, het geklungel met de handdoek en baby uit het badje halen. Je wordt of zelf nat, of hebt het gevoel handen tekort te komen. Deze handdoek met hang-and-go loop kan je om je nek doen, zodat je beide handen vrij hebt om je baby veilig uit bad te halen. En zo blijf je droog tijdens het spetteren. Voor je baby is de handdoek net zo fijn. Gemaakt van duurzame materialen (15 % OSC gecertificeerd), absorberend en extra zacht voor het pure huidje. De capuchon zorgt ervoor dat het hoofdje van je kindje heerlijk warm blijft. Zodra je kindje op de commode ligt, kan je de handdoek met één hand gemakkelijk van je eigen nek losmaken.

Slaapzak

De slaapzak van Noppies Baby Comfort lijn heeft een ronde vorm, zodat de babybeentjes heerlijk vrijuit kunnen bewegen. Voor onderweg is er gedacht aan een gordel opening, ideaal! De armgaten hebben drukknoopjes voor verschillende pasvormen en de slaapzak heeft een L-vormige rits voor een snelle luierwissel. Het materiaal is duurzaam (minimaal 70% OSC gecertificeerd) en is verkrijgbaar in diverse varianten, met verschillende TOG-waarden.

Voetenzak

De voetenzak van Noppies Baby Comfort heeft een aantal handige features. Ten eerste is hij uitermate geschikt voor o.a. de Maxi-cosi, want hij heeft speciale gordel openingen en is dus gemaakt voor alle 3- en 3/5-punts gordels. Daarnaast geen gehannes meer met in en uithalen, door de drukknoopjes die je gemakkelijk van de muts los klikt. Ten slotte een zakje, speciaal ontworpen zodat je een vaste plek hebt voor het speentje, ideaal!

Verschoonkussenhoes met antislip

Ken je dat? Een beweeglijke baby op je verschoningskussen en handen vol aan verschoningsdoekjes en babybeentjes? De verschoonkussenhoezen van de Noppies Baby Comfort lijn hebben een antislip bewerking zodat het kussen op zijn plek blijft. Gemaakt van extra absorberende en rekbare stof en daardoor geschikt voor alle Nederlandse modellen verschoonkussens. Gemaakt van 75% OSC gecertificeerd duurzaam materiaal en superzacht.

Qua design en kleurgebruik zien we botanische elementen in de kleuren groen, kastanjebruin en beige. Met leuke details wat goed past in elke babykamer en waarmee je de show steelt onderweg.

Benieuwd geworden? Op www.noppies.com…. vind je meer informatie.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Noppies.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.