Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ontdek

Ontdek de natuur in een bos vol avontuur!

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. In het park klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop.

Ontdek de natuur in een bos vol avontuur!

In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen. Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en ontdek het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig levensgrote dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Ontdek

In de meivakantie kom je in het poeplab van alles te weten over olifantenmest en tijgerdrollen tijdens het speciale vakantieprogramma Poep & ZOO. Ontvang met de code ‘FABMAMA2022’ 10% korting op entreetickets in de webshop. ‘Kijk op www.dierenparkamersfoort.nl/fabulousmama voor de voorwaarden’.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met DierenPark Amersfoort.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.