Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Monique Westenberg lanceert collectie in samenwerking met jongenskledingmerk 717

Monique Westenberg lanceert collectie met jongenskledingmerk 717

Groot nieuws! Monique Westenberg lanceert in samenwerking met jongenskledingmerk SEVENONESEVEN haar eerste collectie. Al een tijdje had Monique de ambitie om iets nieuws op te zetten. Wat dat precies moest zijn, wist zij op dat moment nog niet. Totdat jongenskledingmerk SEVENONESEVEN op haar pad kwam. Wij spraken Monique over deze toffe samenwerking. 

Zag je gelijk de match met 717?

”Ze benaderden mij eigenlijk voor een ander merk, hier moest ik even over nadenken. Toen ik het pand uitliep kwam ik de directeur tegen, hij begon enthousiast te praten over een nieuw merk. Hij vroeg of het me leuk leek om een basic kledinglijn voor jongens te ontwerpen. Ik hou van basic items en het nieuwe team sprak me aan, dus daar hoefde ik echt niet meer over na te denken. Dat wilde ik!”

Monique Westenberg lanceert collectie in samenwerking met jongenskledingmerk 717

Is het ontwerpen van kleding altijd al een wens van je geweest?

”Nee, dit was echt totaal onverwachts. Ik ben wel altijd met kleding bezig geweest. Ik vond het altijd al leuk, maar ik had er verder geen ervaring mee. Ik kom wel uit een handelsfamilie, maar dat is voornamelijk horeca en kermis. Dus de mode was heel ver van mij vandaan. En nu werd ik ervoor benaderd! Daar hoefde ik niet over na te denken, zeker niet nu ik een zoon heb. Ik ben altijd aan het kijken wat ik leuk vind staan bij André. Ik kan echt genieten van leuke kleding bij hem. Dus toen ze me vroegen vond ik het echt te gek!”

Monique Westenberg lanceert collectie in samenwerking met jongenskledingmerk 717

Waar ben je het meest trots op?

”Het is ontzettend spannend! We hebben er met z’n alle zo naar toe geleefd en gewerkt. Ik ben er zo trots op dat het ons als team gelukt is, want we zijn echt een nieuw team. Het merk was helemaal nieuw, alleen de naam bestond. Wij hebben het als team met elkaar groot gebracht.” Monique is bij het volledige proces betrokken geweest. ”Het is zo gaaf om te zien hoe we van de schetsen op papier uiteindelijk tot de producten zijn gekomen.” De collectie staat volgens Monique voor comfort. ”Het zijn mooie basic items die van goede kwaliteit zijn en er netjes uitzien.”

Monique vindt het erg fijn om na lange tijd weer in een team te werken. 

”Ik weet nog dat ik André zijn management ging doen, dit deed ik vanuit huis. Ik vond dit in eerste instantie relaxt, maar ik werd het al snel zat. Het enige gesprek dat ik overdag had was met mijn honden, ik vond het echt niet meer leuk. Ik miste de gezelligheid. Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu weer collega’s heb. Ik kom natuurlijk gewoon uit het normale leven en opeens leidde ik in een spotlight leven. Ik vind het heel fijn dat ik nu weer het normale werkleven kan leiden.”

Ga je nog een collectie uitbrengen met 717?

We zijn al druk bezig! De zomercollectie is al in de maak en de wintercollectie voor 2021 wordt al ontworpen.

De collectie van Monique x SEVENONESEVEN is vanaf 1 september verkrijgbaar.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.