Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Joolz

Joolz lanceert duurzame collectie gemaakt van gerecyclede plastic flessen

Elke dag worden miljoenen plastic flessen weggegooid, maar deze flessen kunnen ook worden gebruikt als duurzaam materiaal om mooie dingen van te maken. Daarom lanceert premium kinderwagenmerk Joolz een nieuwe collectie kinderwagens en rugtassen gemaakt van gerecyclede plastic flessen (R-PET).

Joolz lanceert duurzame collectie gemaakt van gerecyclede plastic flessen

Joolz ontwikkelde de stoffen samen met Waste2Wear, een toonaangevende leverancier in de textielindustrie die innovatieve duurzame stoffen produceert die gemaakt zijn van post-consumer plastics; volledig gecertificeerd en traceerbaar. “Dit is een nieuwe stap in Joolz’ streven om de volgende generatie ouders in staat te stellen een mooiere wereld te creëren voor hun kinderen en henzelf. Wij zetten het einde van een plastic fl es om in het begin van een nieuw leven”, aldus Irene Muller, Marketing Director.

Joolz Day+ en Joolz Hub+ Navy blue

Joolz

Sterk, verfijnd en stijlvol. Navy blue is de stoere nieuwe look voor de Joolz Day+ en Joolz Hub+. Wie goed kijkt, ontdekt de vele bijzonderheden: hoogwaardige, duurzame bekleding, prachtig vervaardigde details en een reeks bijpassende accessoires. Een langdurige investering in je gezin en de planeet.

 

Joolz Day+ Mindful green met rugtas 

Hij is groen. En dan bedoelen we niet alleen de kleur! Deze nieuwe look voor de Joolz Day+ is gemaakt van hoogwaardige, duurzame stoffen en heet Mindful green. Groen voor een nieuw begin. Groen voor een betere wereld voor iedereen! Inclusief een bijpassende Joolz rugtas.

Joolz rugtas

Neem alles mee wat je nodig hebt én draag je steentje bij aan een groenere planeet. Deze stijlvolle rugtas is gemaakt van 33 gerecyclede plastic flessen en zit boordevol handige vakken en praktische extra’s. Duurzaam, stijlvol en erg comfortabel.

Over Joolz

Joolz is een premium Nederlands kinderwagenmerk dat zich inzet om de nieuwe generatie ouders de regie in eigen handen te geven. Ouders die vastbesloten zijn om een mooiere wereld te creëren voor hun kinderen en henzelf. Ze helpen met producten en diensten die zijn ontworpen voor het echte leven, zodat ouders zich comfortabel en in balans voelen. De levenslange garantie garandeert dat de kinderwagens gemaakt zijn om lang mee te gaan en dat generaties ouders en kinderen ervan kunnen genieten.

Joolz is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een groep van professionals, grotendeels tevens ouders, die werken vanuit het duurzame hoofdkantoor in Amsterdam. Joolz-kinderwagens zijn in meer dan 50 landen in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten verkrijgbaar. En voor elke kinderwagen die ze verkopen, planten ze een boom in het Joolz Geboortebos.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Joolz.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.