Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Joolz

Joolz Aer+: de redactie test

Ons online redactielid Bianca, mocht samen met haar zoontje Job (20 maanden) de Joolz Aer+ buggy testen. Toen de Joolz Aer+ bezorgd werd, was het al een feestje! Het deed Bianca weer even denken aan het moment dat haar kinderwagen bezorgd werd. Heel veel dozen, waar je blij van wordt om uit te pakken. Job vond de dozen ook erg leuk, want na het uitpakken ging hij er gelijk mee knutselen!

Joolz Aer+

Bianca had gekozen voor de kleur Refined black, standaard zit er een reishoes bij de Joolz Aer+. Daarnaast zat er ook nog een voetenzak een parasol en een regenhoes bij. De Joolz Aer+ staat bekend om zijn lichtgewicht, eenvoudig in-uit te klappen, geschikt voor in het vliegtuig en een ergonomische stoel. Tijd om de Joolz Aer+ buggy te testen!

De redactie test

Joolz

Op een zonnige dag, na Job zijn middagslaapje, gaan we op pad. Wij wonen niet ver van de duinen en het strand, waar wij regelmatig heen gaan. Lopend is het best een stukje vanaf huis, dus wij gaan met de bakfiets naar de duinen om daar lekker te wandelen. Ideaal is dat de Joolz Aer+ compact is en hij dus makkelijk in de bakfiets past. Job zat op het bankje, de Joolz Aer+ lag op de grond en nog houden we ruimte over om eventueel nog een tas mee te nemen! Hoe ideaal is dat?!

Aangekomen in de duinen klap ik met gemak de buggy uit, dit gaat soepel. Job is er ook klaar voor, ik zet hem in de buggy en maak hem vast. Het is een vierpuntsluiting, die zowel over zijn schouders als om zijn middel zit. Dit geeft een veilig gevoel, Job zit er comfortabel en ontspannen bij. We gaan aan de wandel…

Het eerste wat mij opvalt is dat de buggy heel soepel en licht rijd. In de duinen heb je best wel onregelmatige paden, van kiezelachtige bakstenen tot onverharde paden dus wij testen alles even uit. Dit gaat goed, zelfs op de onverharde paden waar we even naar de koeien gaan kijken rijd hij heel prettig. Gelukkig hebben we de regenhoes niet nodig, maar uiteraard testen we deze wel even. De hoes gaat er gemakkelijk op, zo ook met de parasol.

Omdat Job net geslapen heeft, hoeft de buggy niet in lig/slaapstand maar we proberen wel uit hoe dit werkt. In een paar stappen is dit zo gebeurd en ik kan mij heel goed voorstellen dat hij hier prima in zou kunnen slapen. In de zomer met het de parasol erboven en in de winter heerlijk warm met de voetenzak.

Onze wandeling zit erop en wij vinden de Joolz Aer+ een hele fijne buggy die niet zwaar is, compact, comfortabel en hij ziet er ook nog eens mooi uit. Dit is een buggy die volgens mij op veel verschillende plekken goed gebruikt kan worden. Zoals nu met een wandeling in de duinen, maar ook in de stad waarbij je met gemak wat boodschappen onderin de buggy neer kunt leggen. En als je op reis gaat, met de reishoes eromheen kun je hem beschermd meenemen en over je schouder dragen. Groot voordeel is daarbij dat de Joolz Ear+ helemaal niet zwaar is.

Over Joolz

Joolz is het merk voor ouders die leven, liefhebben en een betere wereld voor hun kinderen willen creëren. Joolz geeft deze ouders ondersteuning met slimme en bewuste producten. Zij dragen bij dat je kunt dromen, plannen en creëren over een wereld die je wilt voor je kind (eren). Een nieuwe wereld waar ze trots op kunnen zijn en van kunnen genieten samen met jou!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Joolz.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.