Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

IZIPIZI; Time to shine

Na een lange druilige winter is het eindelijk weer tijd voor lange zonnige dagen. Tijd om de zomer outfits weer uit de kast te halen en deze af te maken met een hippe zonnebril. Met deze zonnebrillen steelt je kleintje de show! It’s time to shine met de nieuwe collectie zonnebrillen van IZIPIZI.

What a match

Het brillenmerk IZIPIZI en Franse kinderkleding label Bonpoint slaan dit jaar wederom de handen ineen. De kleurrijke collectie zonnebrillen bestaat uit drie exclusieve monturen. Gemaakt van flexibel en soepel bio-based materiaal. Leuk voor kids, maar nog leuker voor de planeet!

De perfecte accessoire

De zonnebrillen stralen vreugde uit en staan in het teken van gedeeld plezier. De monturen zal geïnspireerd op het platteland en zijn uitgevoerd in drie vrolijke kleuren. Zo heb heeft je kleintje de perfecte accessoire voor iedere outfit.

De collectie bestaat uit twee junior zonnebrillen (5 – 10 jaar), in zachtroze en in een gevlekte kaki-kleurige uitvoering. Voor de allerkleinste is er een baby zonnebril (0 –  36 maanden) in een karamelkleur.

De IZIPIZI x Bonpoint collectie is verkrijgbaar via www.izipizi.com

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met IZIPIZI.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.