Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Interview Nicolette Kluijver

Interview met Nicolette Kluijver over het einde schooljaar!

Uit recent onderzoek van One4all Multikeuze Cadeaukaarten onder 200 leraren kwam onder andere naar voren dat bloemen niet langer de favoriete keuze zijn als cadeau voor juffen en meesters aan het einde van het schooljaar. Iets minder dan twee derde van de leerkrachten verkiest een persoonlijk cadeau boven een praktisch geschenk. Wij vroegen Nicolette en haar kinderen hoe zijn de laatste loodjes op school ervaren en wat haar kinderen gaan geven. Met een overtuigende voorsprong van 47% staan handgemaakte knutselwerkjes van leerlingen bovenaan de lijst van geliefde geschenken. Daarnaast ontvangen cadeaukaarten een respectabel percentage van 40,5% als gewaardeerd cadeau.

Interview met Nicolette Kluijver over het einde schooljaar!

Met de zomervakantie in zicht, vroegen we Nicolette Kluijver hoe haar kinderen zich voelen nu het bijna vakantie is. “Ja, ik merk altijd dat het einde van het jaar nadert”, antwoordde ze. “Ze zijn moe, hun breintjes zitten vol. Ik moet ook zeggen dat ik heimelijk uitkijk naar uitslapen en het niet hoeven zetten van de wekker. Ze hebben hard gewerkt op school en verdienen echt vrije tijd met de familie. We gaan allemaal leuke dingen doen en ik heb daar zoveel zin in. Ik ben gek op naar pretparken gaan met de kids… ik geniet er zo van als ze genieten.”

Nicolette, die zelf op Bonaire woont, vertelde ons over de tradities daar met betrekking tot het geven van cadeautjes aan juffen en meesters aan het einde van het schooljaar. “Het is geen echte traditie op Bonaire, maar ik vind het wel heel leuk om de juffen en meesters in het zonnetje te zetten”, zei ze. “Ze zijn de helden van het schooljaar. Ze doen zo hun best en mijn kinderen hebben plezier op school, iets wat ik vroeger niet had. Ik ben dus erg dankbaar voor de juffen en meesters, de spil in het web.

Op de vraag of ze ooit bloemen heeft gegeven als blijk van waardering, antwoordde Nicolette resoluut: “Nee, ik geef nooit bloemen cadeau. Ik vind het zielig, je geeft iets dat in een vaas wordt gezet en langzaam doodgaat. Zelf vind ik het ook niet leuk om bloemen te krijgen.”

Toen we vroegen wat haar kinderen dit jaar aan de juffen en meesters hebben gegeven, was Nicolette enthousiast: “Ze hebben een paar zelfgemaakte cadeautjes gegeven, zoals een ingekleurde schoenendoos, een verrekijker gemaakt van toiletrollen en zelfs een bosje onkruid en daarnaast geef ik een One4all Cadeaukaart, zodat ze zelf een cadeautje kunnen kiezen waar ze blij van worden.” De juffen en meesters verdienen het om in het zonnetje te staan. De meeste juffen en meesters komen voor één jaar naar Bonaire om te werken en gaan daarna terug naar Nederland, daarom is de One4all cadeaukaart een ideaal geschenk.

Als we het hebben over de verschillen tussen naar school gaan in Bonaire en Nederland, legde Nicolette uit: “Op Bonaire is het een smeltkroes van culturen, en dat is prachtig om te zien. Er zijn zoveel verschillende kinderen met diverse achtergronden en opvoedingen. In ons dorpje in Ouderkerk aan de Amstel waren er niet echt grote verschillen in de klas, maar hier is dat anders.

Tot slot vroegen we naar de plannen van Nicolette en haar kinderen voor de zomervakantie. Ze antwoordde enthousiast: “Ja, we gaan lekker naar Nederland. Ik moet werken en neem ze mee. We gaan kamperen, naar pretparken en ik heb zoveel zin om te fietsen.”

Check One4all.nl voor meer informatie over de multi-store Cadeaukaart die te besteden is in meer dan 2000 winkels, en te koop is bij retail winkels als AH, AKO en Bruna en van 5 tot 150 euro te koop is.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.