Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Interactieve familierondleiding over duurzame energie in Stedelijk Museum 

Leuk om te doen: interactieve familierondleiding over duurzame energie in Stedelijk Museum Amsterdam. 

Kun je energie recylcen?

Met zon, water en wind kunnen we energie opwekken. Groene energie. Goede energie. Maar er bestaat ook energie die minder goed is voor de natuur, zoals grijze energie.

Tijdens de familierondleiding in Stedelijk Museum Amsterdam onderzoek je veel vormen van duurzame energie. Je sluit af bij de tijdelijke installatie van klimaatkunstenaar Thijs Biersteker in het auditorium. Deze interactieve installatie bestuur je zelf; door samen te werken zet je wind in beweging en gebeurt er van alles met het kunstwerk.

De installatie is een samenwerking tussen Polestar (van de elektrische auto’s), Thijs Biersteker en het Stedelijk Museum Amsterdam en is te zien van 15 oktober tot 3 november. Speciaal voor alle klimaatkunstenaars van morgen, is er deze herfstvakantie een familierondleiding georganiseerd. Iedere rondleiding duurt een uur, is interactief en onder begeleiding van een docent van het Stedelijk. Voor families met kinderen vanaf ca. 6 jaar.

Data:
19 oktober
20 oktober
21 oktober

Iedere dag zijn er 2 familierondleidingen.

Start 1e rondleiding: 10:30 uur

Start 2e rondleiding: 12:00 uur

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.