Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Fabulous Mama baby

Fabulous Mama baby

In iedere editie van Fabulous Mama staat Fabulous Mama baby, wij zochten de leukste baby items voor je uit!

Fabulous Mama baby

Hemelwieg

Om bij weg te dromen, dit hemelse wiegje van Bohemian Baby. Met de hand en met alle aandacht gemaakt van duurzaam rotan. In Indonesië, waar vakmensen het bijzondere ambacht nog beheersen. Te koop via bohemianbaby.nl en te huur via cribster.nl. Daar kun je ook het originele model, de Roma, en een co-sleeper bekijken.

No plastic

Fabulous Mama baby

Minder plastic gebruiken? Hul de billen van je baby in een milieuvriendelijke luier van Naty, gemaakt van plantaardige materialen. Bijzonder: dit zijn de enige luiers met 0% plastic op oliebasis voor babyhuid en zonder vervelende chemicaliën. Toch blijven ze net zo droog als een reguliere luier! Te koop bij Etos en Ekoplaza: heel bereikbaar. naty.com/nl/nl

Verslingerd aan je baby

Het leven is een feest, en dat mag gevierd worden. Geef bij een geboorte of een verjaardag een leuke naamslinger, dat is altijd een dierbaar cadeau. Fijn: de stoffen slingers van KiddyColors worden volledig naar jouw wens en 100% fair trade met de hand gemaakt. Check ook de hippe dierenen voertuigslingers. Op kiddycolors.com ontvang je met de code FAB15ster 15% korting (geldig t/m 31 maart 2022)

 

Wil je meer toffe Fabulous Mama items zien? Deze vind je in de nieuwste editie van Fabulous Mama 7-2021. Je bestelt hem hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.