Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Easy

Easy peasy art

Neem een duik in het keukenkastje en verzamel potjes met gedroogde zaden en peulvruchten. Daar kun je leuke kunstwerkjes mee maken.

Easy peasy art

Dit heb je nodig

  • gedroogde zaden, peulvruchten etc.
  • karton
  • schaar
  • potlood
  • hobbylijm

Zo doe je het

Teken figuren op het karton en knip deze uit. Sorteer de zaden die je wilt gebruiken en lijm ze op het karton. Goed laten drogen. Hang de werkjes op een mooie plek. Ook leuk: bonen tellen en sommetjes maken door groepjes bonen bij elkaar te leggen.

Meer knutselen en frutselen?

In iedere editie van Fabulous Mama delen wij leuke items, waarmee je met je kind (eren) kunt knutselen.

Easy Verjaardagskalender

Om zelf nog leuker te maken met kleine tekeningetjes.
Zusss Verjaardagskalender met de tekst ´Vier elke dag´. De verjaardagskalender bestaat uit een houten frame met daarin losse pagina’s met de maanden daarop. Schrijf de verjaardag van de voor jou meest dierbare personen op de kalender en wissel per maand de maand-kaarten om. Zo weet je precies wie wanneer jarig is. Aan de achterkant van deze verjaardagskalender is een haakje bevestigd. Zo hang je hem gemakkelijk op! Zowel op de achterkant als aan de voorkant is het ZS logo zichtbaar.
€ 19,99 Zusss

Krijtbord

Voor lieve woordjes en mooie tekeningen. Op dit leuke krijtbord kunnen kinderen hun eigen fantasiedieren tekenen. Afmetingen: 52 x 38 cm, materiaal: MDF
€ 11,95 Dille & Kamille

 

 

 

In de Fabulous Mama 1-2022, vindt je nog meer tips voor te knutselen & frutselen met je kind (eren) Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.