Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Duurzame Sinterklaas cadeau’s

Duurzame Sinterklaas cadeau’s

Bij Spruit Kids Conceptstore vind je behalve kleding ook ontzettend veel (duurzaam) speelgoed. Behalve veel verschillende puzzels en spellen hebben ze ook speelgoed wat net even anders is.

Wat dacht je namelijk van plak bellenblaas? Niet zomaar bellenblaas, maar bellenblaas die niet kapot knapt. Stapel de bellen op elkaar of prik ze juist kapot!

Met de kleurrijke stenen van Stapelstein maken zelfs de allerkleinsten een tof parcours door de woonkamer. De stenen zijn super licht, maar ontzettend stevig waardoor kids er uren lang mee kunnen spelen. Een goed voorbeeld van open-ended play!

Kinetisch zand; beter bekend als toverzand! Het is dikker dan zand, maar dunner dan klei én het droogt niet uit. Combineer het zand met bijvoorbeeld Grapat poppetjes of bakjes, waardoor je de creativiteit van je kids kan stimuleren.

Met een Modu pakket kunnen de kids van alles bouwen! Een auto of zelfs een scooter, zet er een paar wielen onder en het lijkt net echt. De grote blokken hebben gaten waar gekleurde stokken in passen om alles aan elkaar te maken. Kleine kindjes vinden het al leuk om met de stokken te spelen en oudere kids gaan graag de uitdaging aan om zelf een bouwpakket in elkaar te zetten!

Het muizenhuis is bekend geworden van de leuke voorleesboeken, maar is ondertussen veel meer dan dat. Je kunt namelijk de bekende muisjes uit de verhalen ook sparen! Of nog beter; knutsel je eigen muizenhuis met de knutselpakketten. De pakketten zijn zo uitgebreid dat je zelfs een eigen behangetje kan plakken. Zo komt het favoriete muizenverhaal tot leven!

Dit zijn slechts een paar leuke ideeën voor Sinterklaas, maar er is natuurlijk veel meer. Je kunt bij Spruit kids conceptstore terecht voor kids van 0 tot 10 jaar. Met meer dan 160 merken ga je zeker goed slagen! Al het speelgoed kan je in de winkel vinden, maar natuurlijk ook online: www.spruitkidsconceptstore.nl

Tip: laat je cadeau’s leuk inpakken. Je kan kiezen uit meer dan 20 verschillende papiertjes!

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.