Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De multifunctionele 1

De multifunctionele speelkussens van Studio Étoile voor urenlang speelplezier

De multifunctionele speelkussens van Studio Étoile vormen het decor voor urenlang speelplezier. Ook stimuleren ze de creativiteit bij kinderen en passen goed in ieders interieur. Het idee werd 30 jaar geleden bedacht door haar moeder. En wordt nu in een nieuwe vorm door Julia Breuer op de markt uitgebracht.

Het plan om de speelkussens op de markt te brengen ontstond toen Julia zelf moeder werd. Maar het oorspronkelijke idee komt van haar eigen moeder. Zij ontwierp 30 jaar geleden de speelkussens voor haar eigen kinderen. Zowel Julia als haar twee zusjes hebben hier altijd met veel plezier mee gespeeld.

Met de geboorte van Julia’s eerste kind werden de speelkussens weer van zolder gehaald. De speelkussens waren direct weer een groot succes. Alleen de stof waarmee de kussens waren bekleed, was niet meer van deze tijd en paste daardoor ook niet goed bij haar interieur. Met haar eigen creativiteit ontstond al snel het idee de speelkussens opnieuw uit te brengen. Maar dan in een nieuw jasje.

De multifunctionele

Stimuleert de motoriek en creativiteit

De speelkussens stimuleren de motorische ontwikkeling en creativiteit. En bieden kinderen urenlang speelplezier. Hierbij zijn de kussens ook zeer geschikt voor kinderen om hun eigen spel te bedenken (open ended play). Zo bouwen zij er een spannende hindernisbaan, een keukentje of een andere creatieve creatie van.

Toen mijn zoontje zes maanden oud was, trok hij zich eraan op en kon zich zo op een makkelijke en veilige manier op en langs de kussens bewegen. Niet alleen heel erg leuk, maar het stimuleerde ook zijn motorische ontwikkeling”. – Julia Breuer

Ontwikkeld om generaties mee te gaan

De speelkussens zijn multifunctioneel en worden veelal intensief, door jong en oud gebruikt. En niet alleen door kinderen… Want ook ouders geeft het een plek om op te zitten en op gelijk niveau met hun kinderen te kunnen spelen. Studio Étoile heeft nadrukkelijk gekozen de speelkussens vakkundig en door middel van hoogwaardige materialen in Nederland te laten produceren. En zijn hierdoor ook duurzaam. De kussens zijn bedoeld om generaties lang mee te gaan.

Een speelhoek die gezien mag worden

De “Originals collectie” bestaat uit zes verschillende kleuren. De stoffen die gebruikt worden zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Naast de “Originals collectie”, brengt Studio Étoile ieder jaar ook een speciale collectie op de markt. Die in samenwerking met een toonaangevende mode- of interieurontwerper zullen zijn samengesteld.

De speelkussens worden aangeboden in twee verschillende sets. De eerste set bestaat uit 3 kussens en is verkrijgbaar voor €259. De tweede set is een uitbreiding op de eerste set en wordt aangeboden met nog twee kleine extra speelkussens voor in totaal €329. www.studio-etoile.nl

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.