Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

meivakantie

Meivakantie met kids: deze uitstapjes horen op je lijstje

Op zoek naar een leuk uitje om de komende meivakantie goed door te komen? Fabulous mama tipt de leukste uitjes. 

The Hague calling

In de tentoonstelling ‘My First Smartphone’ bij Beeld & Geluid in Den Haag vieren we het moment waarop je je eerste smartphone krijgt. We doen echt álles met onze smartphone. Maar hoe deden we dat vroeger? In deze expo maak je kennis met diverse nostalgische apparaten en maken we de sprong naar de moderne tijd. Van nostalgie naar nu! Speciaal voor deze expositie laten we mooie en bijzondere apparaten zien uit de collectie van Beeld & Geluid in Den Haag. De expositie is te bezoeken tot en met 30 juni.

Tickets en info via beeldengeluid.nl

Geofort fabulous mama

Beleef de toekomst op GeoFort

Op dit spannende forteiland draait alles om de toekomst van de planeet aarde. De thema’s klimaat, energie en water staan centraal. Zowel binnen als buiten valt er veel te beleven voor kinderen van 4 tot 104 jaar…! Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of ga met het pontje naar een eiland. Het zelf doen en beleven staat voorop! Waar? Herwijnen, nabij Leerdam.

Ga naar geofort.nl voor meer info.

Naar de film Vos en Haas redden het bos

De film ‘Vos en Haas redden het bos’ gaat over rare dingen die in het bos gebeuren. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

Bekijk de trailer hier.
Voor tickets en info klik je hier.

Ontdek het verleden in Terschuur

Samen spelen en ontdekken bij de Barbie around the World expositie. Ondanks haar leeftijd was Barbie haar tijd vaak ver vooruit! En naast al dat kijken valt er uiteraard ook genoeg te spelen. De expositie is onderdeel van een veel grootser museum. Geniet tijdens jullie museumdag ook zeker van de andere museumroutes en de speelgoedafdeling.  Speel één van de speurtochten of het nieuwe digitale Cornelis de Verzamelaar spel. Steek de handen uit mouwen op het oud Hollands spellenplein, kijk mee bij één van de demonstraties van ambachten of volg een workshop op locatie.
In totaal is er ruim 4.200m2 kijk-, speel- en speurplezier onder één dak! Kortom, uren genieten voor zowel jong als oud in dit echte doe-museum. Reserveren is niet nodig.
Check de trailer van het museum hier.
Tickets en info via ambachtenmuseum.nl

 

peutertour
Beeld: Bram Vreugdenhil

Familiedagen in het Dordrechts Museum

Kom in de meivakantie naar de Familiedagen in het Dordrechts Museum. Ga op dierenspeurtocht en vogelexcursie, volg een peutertour en schilderworkshop. Ontdek hoe leuk een museumbezoek met kinderen kan zijn.
Doe mee met het tekenfestijn, maak je eigen button en nog veel meer!
Op woensdag 1 mei zijn er speciale gasten aanwezig: de presentatoren van de Vogelspotcast!

Kijk voor actuele informatie en tickets op dordrechtsmuseum.nl .
Ben je 18 jaar of jonger? Dan is museumentree gratis! Kom je ook?

Een paradijs voor kinderen!

Keukenhof is een uitje voor het hele gezin. Kinderen genieten in de speeltuin, bekijken dieren in de dierenweide en volgen een speurtocht. Loop op de stapstenen over het water, dwaal in het doolhof en sluit de dag af met poffertjes bij de nijntje-speeltuin. De Keukenhof is nog geopend tot en met 12 mei.

Kijk voor tickets en info op keukenhof.nl

Lees ook: 5 toffe trips met kids die je gedaan moet hebben!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.