Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
kerstvakantie

De leukste uitjes voor tijdens de kerstvakantie

24 december starten de kerstvakanties in ons land, misschien ga je wel op vakantie of blijf je lekker thuis. De kinderen zijn in ieder geval twee weken vrij. Blijf jij thuis en heb je nog inspiratie nodig wat je in de kerstvakantie met de kids kan gaan doen? Wij zetten de leukste uitjes voor in de kerstvakantie voor je op een rij.

De leukste uitjes voor tijdens de kerstvakantie

kerstvakantie Winter Station in het Spoorwegmuseum

Het is inmiddels een bekende traditie: schaatsen in het Utrechtse Spoorwegmuseum! Ook deze kerstvakantie kunnen tijdens Winter Station de ijzers weer uit het vet. Tussen de historische treinen van het Spoorwegmuseum ligt een echte ijsbaan.

Het hele museum is van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 twee weken lang in romantische wintersfeer met volop activiteiten en live muziek. Iedere dag om 16.00 uur gaan de discolichten aan en draaien we het volume van de muziek hoger, dan is het discoschaatsen! Een tip is het dalurenticket, entree na 15.00 uur kost slechts €9,50.

Een magische kerstbeleving in miniatuur!

Wat is er leuker tijdens de donkere winterse dagen dan miniatuur, treintjes, duizenden lichtjes, een kerstdorp en heerlijke lekkernijen? Een prachtige tijd dus om Miniworld Rotterdam te bezoeken. Miniworld zit vol verrassende verhalen en details. Let op! Een dag duurt hier maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. Tijdens de kerstvakantie zijn er allerlei extra activiteiten zoals de kerstspeurtocht en de oliebollenritten.

Boek nu alvast je tickets. Je hoeft geen tijdslot te reserveren. Tip: kom je met vier personen of meer? Kijk dan of een gezinskaart voordeliger is.

kerstvakantie Ga op de bakfiets naar een familieconcert in Het Concertgebouw en ontvang elk 2e concertkaartje gratis!

Het Concertgebouw en Cargoroo werken samen! Al snel bleken we een aantal gezamenlijke doelen te hebben. Allebei maken we werk van duurzaamheid en beide vinden we het belangrijk dat Amsterdam een leefbare, gezonde stad blijft voor gezinnen met kinderen. Dat betekent een passend cultureel aanbod en een toegankelijke manier om daar te komen. Met Cargoroo begint het plezier al bij de reis. Gemakkelijk, snel en verantwoord samen op pad in de stad om met elkaar te genieten bijvoorbeeld van een familieconcert in Het Concertgebouw.

Besluit je om met de bakfiets van Cargoroo naar Het Concertgebouw te komen? Maak dan nu een account aan en ontvang voor de volgende familieconcerten elk 2e kaartje gratis!

  • Familieconcerten Egeltje wil niet in winterslaap (6+) op 29 en 30 december – 13.30 en 15.30 uur

 

Disney magie bij WONDR Experience in Amsterdam

Klaar voor een flinke portie magie en fun voor het hele gezin? Kom dan naar WONDR Experience in Amsterdam! Daar werd onlangs de Disney Room gelanceerd: een kamer waar je samen met Mickey van de typische kerstsfeer kan genieten, waar je een brief kan versturen aan de Kerstman, waar een professionele fotograaf jouw gezin op de foto zet én waar je een 3-daagse, volledig verzorgd verblijf in Disneyland Parijs kan winnen!

Maak plezier en creëer nieuwe herinneringen! Tickets zijn te koop via www.wondrexperience.com,
van 9 december 2022 tot 9 januari 2023.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Dé ultieme winterbeleving is terug! Schaats onder een deken van lichtjes op de grootste binnen- en buitenschaatsbaan van Europa. Ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw. Vier de avond in het Après-ski dorp of zing mee met de hits van Tino Martin, Xander de Buisonjé en vele andere artiesten bij het hoofdpodium.

Begeef je in een winters wonderland met echt sneeuw, klik de langlaufen onder en waan je weg door de kerstbomen. Gezellig met een groep vrienden curlen op de ijsbaan of houd een sneeuwballengevecht met de familie! Rooster je marshmallows boven een knisperend vuurtje of ga naar de Winterbioscoop voor nostalgische kerstklassiekers.

Het Amsterdams Winterparadijs brengt de winter naar de stad!

Voor meer tickets en informatie zie: www.hetamsterdamswinterparadijs.nl

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Spoorwegmuseum, Miniworld, Het Concertgebouw, WONDR Experience Amsterdam en het Amsterdamse Winterparadijs.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.