Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De leukste

De leukste uitjes voor in de zomervakantie

De zomervakanties zijn gestart, misschien ga je wel op vakantie of blijf je lekker thuis. De kinderen zijn in ieder geval 6 weken vrij, heb jij nog inspiratie nodig wat je in de zomervakantie kan gaan doen? Wij zetten de leukste uitjes voor in de zomervakantie voor je op een rij. 

De leukste uitjes voor in de zomervakantie

Kom deze zomer schilderen in het Frans Hals Museum!

Frans Hals is een beroemde Haarlemse schilder die leefde van 1582 tot 1666. De portretten die Frans Hals maakte, waren heel levendig. Het leek alsof de mensen zó van het doek af konden stappen. Hij schilderde met een ‘losse toets’.

Kruip deze vakantie in de huid van Frans Hals! Stap achter de schildersezel en maak een portret in zijn stijl. In deze workshop leer je meer over de manier waarop Frans Hals schilderde. Onder begeleiding van een ervaren museumdocent ga je zelf aan de slag met kwast en verf, en maak je een portret.

De workshop vindt plaats op verschillende data in de zomervakantie.
Meer informatie: Franshalsmuseum.nl/schilderworkshop 

Prinsen- en Prinsessendagen

Ook voor ridders en sporters? Ja, iedereen is welkom!

Deze zomervakantie is het leukste tuinfeestje van Nederland op Paleis Het Loo. Tijdens de vernieuwde Prinsen- en Prinsessendagen op dinsdag, woensdag en donderdag (19 juli t/m 18 aug) zijn er gezellige shows en activiteiten! Alles staat in het teken van jezelf zijn. Kom zoals je wil. Verkleden mag, maar hoeft niet.

Boek nu alvast je tickets. Je hoeft geen tijdslot te reserveren, alle activiteiten zijn buiten in de tuinen en stallen. Tip: kom je met vier personen of meer? Kijk dan of een gezinskaart voordeliger is.

De leukste Ontdek deze zomer de Hollandse polder met Fien & Teun!

Ga samen met het favoriete boertje en boerinnetje op pad in de Zuid-Hollandse polder. Kom naar Avonturenboerderij Molenwaard en ontdek meer over het leven op een boerderij. Rijd op een pony, vaar mee in het bootje, knuffel met de dieren en kijk naar alle leuke shows. Moe geworden van deze avonturen? Blijf dan ook geheel in Fien & Teun stijl slapen op Vakantiepark Molenwaard. Geniet van een prachtig uitzicht over de polder en laat je verrassen door alles wat de Hollandse polder te bieden heeft. Zo heb jij de ideale zomer, gewoon in eigen land!

De leukste Zomervakantie in DierenPark Amersfoort

Beleef een spetterende zomervakantie in dé dierentuin voor kinderen! In het bosrijke DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren en vaar je met je fietsboot tussen de ringstaartmaki’s. Is het een warme zomerdag? Zoek dan verkoeling en kom pootjebaden in de Bosbeek en klieder met water uit de speelfonteinen. Koop nú je online tickets, krijg tot 33% Koele Zomer Korting en laat de voorpret maar beginnen!

Bestel nu je tickets via www.dierenparkamersfoort.nl/zomer

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Frans Hals Museum, Paleis Het Loo, Avonturenboerderij Molenwaard en DierenPark Amersfoort.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.