Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De leukste kinderboeken van dit moment

De leukste kinderboeken van dit moment

Fabulous Mama zet de allerleukste kinderboeken voor jou op een rij. Om voor te lezen of om als kind lekker zelf in te verdwijnen. 

Klein konijn helpt mama

John Bond
Klein Konijn helpt mama met een belangrijke taak: hij mag een brief posten. Voor hij op pad gaat belooft hij mama onderweg heel voorzichtig te zijn en de brief op tijd in de bus te doen. Dat kan ik, denkt Klein Konijn. Maar de kleine avonturier wordt onderweg al gauw afgeleid, en voor hij het weet zit hij tot over zijn oren in de problemen. Hoe redt Klein Konijn zich hier nu weer uit?
Vanaf 3 jaar € 14,99, uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Ziza wil geen ninja zijn

Marjet Huiberts, illustraties: Coen Hamelink
Ziza’s hele familie is ninja. Papa en mama, en Xa, zijn grote zus, zijn al ninja. De tweeling, Yin en Yan, is bijna ninja. En Ziza zal ook ninja worden. Maar wil hij dat wel? Hij houdt meer van bewegen en muziek dan van vechten. Maar kan dat wel als er een driekoppig monster op de loer ligt?
Vanaf 4 jaar, € 14,99, uitgeverij Moon

Aladdin

Sjoerd Kuiper
Dit verhaal is bekend, maar leest in de bewerking van Sjoerd Kuiper – en achttien vooraanstaande illustratoren! – als een nieuw avontuur. Aladdin is zestien, woont in Istanbul en is allesbehalve happy. Totdat hij in het Tokapipaleis een stoffige, oude lamp vindt. Hij wrijft erover en… the rest is history. Of toch niet? Want deze versie van Aladdin geeft een nieuwe, frisse kijk op het beroemde verhaal.
Vanaf ca. 6 jaar, € 17,95, hooglandvanklaveren.nl

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.