Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
De leukste

De leukste en meest unieke kraamcadeau’s

Ga je binnenkort op kraamvisite? Een leuk en origineel kraamcadeau vinden kan soms een flinke zoektocht zijn. Bij Kraam-Cadeau.nl vind je de allermooiste en origineelste kraamcadeaus en kun je terecht voor allerlei soorten kraamcadeaus die zelfs helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd kunnen worden. Zo verras je de kersverse ouders past echt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een knuffel, een echt maatje voor het kleintje, of een rugzak met naam? Een superleuk gepersonaliseerd cadeau. Met een van de cadeaus van Kraam-Cadeau.nl ben jij zéker origineel.

De leukste en meest unieke kraamcadeau’s

Maatjes voor jaren

Bij kraam-Cadeau.nl hebben ze een groot assortiment knuffels voor jongens en meisjes, in allerlei uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan klassieke beren, schattige konijntjes en nog veel meer. Een knuffel is een echt maatje voor het kindje en kan troost bieden in tijden wanneer dit nodig is, spelen met een knuffel is dan ook een uitstekende manier om de kleintjes te stimuleren hun fantasie te oefenen. Dit stelt kinderen in staat verhalen te creëren en relaties met de buitenwereld aan te gaan op een affectieve en gezonde manier, wat bijdraagt tot hun emotionele ontwikkeling. De meeste knuffels zijn voorzien van mooi borduurwerk, zoals de naam van het kindje. De knuffels zijn daarnaast gemaakt van heerlijk zachte stofjes, goed uitwasbaar en heel goed vast te houden door kleine handjes! Verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en in verschillende uitvoeringen.

De leukste

Kinderrugzakken met een naam

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een goed idee! Het straalt uit dat je je best hebt gedaan en het persoonlijk wil houden en dat waardeert natuurlijk iedereen. Bij Kraam-Cadeau.nl kun je verschillende soorten gepersonaliseerde cadeaus vinden, zoals de leukste kinderrugzak. Zo is de rugzak van het kindje gemakkelijk te herkennen op de kinderopvang of basisschool. Bij Kraam-Cadeau.nl hebben zij een leuke selectie gemaakt van verschillende modellen, kleuren en merken. Iedere kinderrugzak of baby rugzak is te personaliseren met naam. In de ontwerptool op de website voeg jij eenvoudig de naam toe en borduren zij jouw ontwerp vervolgens met zorg. Kies uit één van de mooie rugzakken en geef het cadeau.

Ga naar kraam-cadeau.nl en kies jouw favoriete item uit en bestel hem vandaag nog! Kraam-Cadeau.nl zorgt dat je hem snel ontvangt en kunt geven aan de gelukkigen!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kraam-Cadeau.nl

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.